Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About cyberderf

  • Rank
    InsanelyMac Geek
  1. Simple guide for Yosemite - Swapping card for a GTX 750TI

    Up. Is this community dead?
  2. Currently have a 8600 GTS on 10.10 Yosemite (chameleon boot loader) I would like to find a guide who will show me each step needed before and after swapping my card for my new EVGA 750 TI.
  3. Speeding up web page rendering and video

    So you to be sure.. I remove AppleUpstreamUserClient from the extension folder, put NullUpstreamUserClient, and repair kext permission. And then reboot?
  4. Speeding up web page rendering and video

    How did you do that?
  5. Speeding up web page rendering and video

    Geekbench gives me 4181 for multi-core 32 bits test. Is t normal? http://browser.primatelabs.com/geekbench3/3396358 Here is the ioreg : http://notepad.cc/neehajy49 What do you think?
  6. Hi all. Here are my specs : 2,13 GHz Quad-Core Intel Xeon 8 Go 800 MHz DDR2 SDRAM NVIDIA GeForce 8600 GTS 256 Mo Yosemite 10.10 SSD Drive Safari an Chrome browser Yosemite responsiveness is OK. But web page rendering is sometimes slow (scrolling is not that smooth) and flash and html5 videos are eating a lot of cpu (near 100% sometime). I was planning on getting Nvidia GTX 750 to remove some load of the CPU. Do you think it would make a noticeable difference? Any idea to speed things up a bit?
  7. I tried 2 different methods without success: ALC888 HDA Kext (Legacy 100202) : fine Rear/font line-in and out working, with automatic switch when inserting headphone. But I get a big pop when using sound after a period of inactivity. I tried 100203 and the Toleda Kext too. All the same.. perfect except pops and cracks. VoodaHDA 2.8.6 : Wow. Perfect audio without cracks! I also get rear/font line-in and out working, but no automatic switch to the headphones when I plug them. I also loose my sound after each reboot. I can get it back by doing to sound option and selecting rear green line-out again. Well.. I am stuck. Any idea what to do?
  8. Dell Optiplex 755 users?

    Thanks ebrunson! So you did 10.9 to 10.93 without issue just by adding the kext prior to boot? What version are those kext? The latest ?
  9. I always get this error on boot : iopcifamily. v.28 : a loaded copy with a different executable UUID is already present What is it for? Here is the full error message.
  10. I am confused. What to do with the .aml file?
  11. Hi all. I have successfully installed Mavericks 10.9 with MyHack but can't boot after. Can someone provides me with kext needed to load an Optiplex 755 with Mavericks 10.9 so I'll install them on the HD. Best regards, Cyber
  12. Where can I get the older version of those kext for 10.8.5 ?
  13. What kexts you have and which version of Mavericks?
  14. Dell optiplex 755 Maverick's install

    @BugsB Same question here. But are you running 10.9.0? Which kexts/dsdt for you?
  15. Disk does not appears (Dell optiplex 755)

    What do you mean George? Only have to add PCIRootUID=0 on boot with myHack and drive is recognized during install? No kext added?