Jump to content
InsanelyMac Forum

hiperborean

Members
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

About hiperborean

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. 10.9.1 with Sinetek`s V4 here. Normal icons, no artefacts Launchpad normal Reboot normal ShutDown normal Snappier system overall... Not working: Sleep - it just powers off Without "cpus=1" stuck at "waiting for boot device" - can`t pass through this on any kernel EDIT: Tried VoodooTSCSync, edited it`s info.plist, still no success..
  2. hiperborean

    Out of sync or what?

    well I guess I dont know how to properly install Clover on usb install disk.. goin all over again... mark this solved!
  3. hiperborean

    Out of sync or what?

    Ok, I go for a new myHack install.. This time with Clover and latest Andy`s BSA kernel.. Can somebody provide me a "Extra" folder according to my specs? DSDT maybe? Athlon II x2 250 Gigabyte MA770T-UD3 Powercolor HD5670 512MB Gddr5/Redwood Sound over HDMI
  4. hiperborean

    Out of sync or what?

    Ok PciRoot=1 and npci=0x3000 and voila! Install went smothly, MyHack installed Chameleon, EE, an other automatic stuff. New problem now, Mac Os wont boot! -v shows me that it hangs at AppleRTC from EE directory.. Tried -blacklist -v -x -f npci=0x2/3000, PciRoot, UseKernelCache.... in all combos... Always stuck at AppleRTC.kext followed by reboot. Sugestions?
  5. hiperborean

    Out of sync or what?

    ok switched to Bronya latest rc4 fix.. Installer boots with same problem.. Dumped EDID - Have Inserted forced EDID in Overrides, but forgot to applay fix Applaying now
  6. hiperborean

    Out of sync or what?

    Will try!
  7. hiperborean

    Out of sync or what?

    I use generic MyHack Extra folder And kernel is: http://www.osx86.net/files/file/3649-kernel-os-x-mavericks-109-amd-20/ I`ll try more bootflags, and just found how to force EDID.
  8. hiperborean

    Out of sync or what?

    Ok.. Created Installer Usb disk with MyHack 3.3, downloaded proper kernel etc etc.. Usb boots, no errors, and just after apple logo screen when it should show "Welcome and stuff" - graphics part of installer it shows picture like attached System is Athlon II X2 250 4gb ddr3 5670/512ddr5 /Redwood Monitor is Toshiba 32'' fullHD LedTV connected via HDMI I tried without any bootflags, and with GraphicsEnabler=Yes/No SkipAtiGfx=Yes/No, "GraphicsMode"=...... same results. I guess it has something to do with resolution/video mode of graphics installer, like it`s out of sync
  9. hiperborean

    Pandora's Box (Beta 2 Testing)

    Yes! And thanks in advance!
  10. hiperborean

    Pandora's Box (Beta 2 Testing)

    -USB/ Lion / Desktop+all / Macpro 5,1 / 1400x900 / .... SnowLion 10.6.7 VM Yep http://www.mediafire.com/download/lz9gow6rw3k6dav/mach_kernel_FX_10_7_5_64.zip It stucks just before boot loader should start, no on-screen massages.. Like there is no boot loader..
  11. hiperborean

    Pandora's Box (Beta 2 Testing)

    still nothing.. I noticed that there is no Extra folder created on USB
  12. hiperborean

    Pandora's Box (Beta 2 Testing)

    Pandora installer did its stuff no errors were reported, I changed kernel on created InstallerUSB, rebooted and system wont boot from USB. I know how to set BIOS to do this, did it many times but this time it wont boot! ModUsb Snowlion usb intallation is booting.. Am I missing something? edit: Pandora is in apps folder, I`m trying to make Lion install from retail dmg, AMD system edit2: updating pandora, will try again
  13. hiperborean

    [AMD] 10.6.8 Guide - written by Devout

    http://nawcom.com/osx86/ModUSB/ for ModUSB... I installed and updated to 10.6.8 with no need for SETUP.ZiP. Everything works, R5670 QE/CI works after 10.6.7 update..
×