Jump to content

vlad1966

Members
  • Content count

    250
  • Joined

  • Last visited

About vlad1966

  • Rank
    InsanelyMac Sage

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    vlad1966

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Earth
  • Interests
    Computers (especially Macs) OS X, sports cars (fast cars in general), blondes.
  1. vlad1966

    Ozmosis

    Sorry for the noob question - just found out about Ozmosis today, but I am a long-time Hackintosher. Can I install Ozmosis to any Gigabyte Z97 UEFI? Reason I ask is because I notice that some Gigabyte mobos have 2 x 64Mbit UEFI while others have 2 x 128Mbit UEFI. Does this matter? Thanks!
  2. OK, My Hack has a Gigabyte GA-X58A-UD3R Rev1, 2 USB 3.0 ports. I've downloaded Modbin (Moblin's?) hacked Lacie Driver & System Profiler sees it as "SuperSpeed". But when I connect my 2 external USB 3 hard drives to the USB 3.0 ports, OS X doesn't see them (10.6.7). Is there anything I'm missing? How can I get the drives to be recognized? Thanks!
  3. vlad1966

    ATI Radeon 6xxx, working QE/CI

    Andy, sorry to be off-topic, but I was wondering if all SATA ports on your Asus P8P67 Pro mobo work, especially the Intel 6Gb/s ports. I'm considering buying this mobo. How do you like it & how is the OC capability? Thanks!
  4. vlad1966

    Radeon 5770 to 5870?

    Would it be worth it performance-wise to upgrade from a 1GB Radeon 5770 to 1GB 5870? The 5770 is working perfectly with 10.6.6, but the performance is slow - getting about 19 FPS in Cinebench 11.5. What are all of you with 5870's getting with this benchmark? I've got a 6970 (flashed from 6950) that I'm selling right now on eBay, since it doesn't look like there will be OS X support for it anytime soon. Thanks!
  5. vlad1966

    ATI HD 5770

    Well, this is depressing. With my 5770 In Win 7 Ultimate 64-bit, my Cinebench 11.5 OpenGL score is 63.31 fps, in 10.6.6 it is almost 18 What can I do? I'm using Boot9 with Chameleon 2 RC5. I tried Kabyl's 700 boot file but that was slightly slower.
  6. vlad1966

    Syba SY-PEX40032 causes kernel panic.

    Are you able to install OS X and boot from a RAID on the RR620? Thanks!
  7. vlad1966

    ATI HD 5770

    Trauma!, what's the diff between boot7 & 8? I'm currently using boot7 with an ATI .rom in my /extra. I can run in 64-bit - only problem seems to be that every 7th or 8th boot/reboot, I get a black screen. Then I have to switch my DVI cable to the other DVI port on my vid card in order to see the desktop. THANKS!
  8. vlad1966

    ATI HD 5770

    Hackintosh - all resolutions & Quartz
  9. vlad1966

    ATI HD 5770

    Thanks to Trauma! I've got my 5770 booting in 64-bit, using his boot file and Sapphire ROM linked above. THANK YOU!!! I've got the GIGABYTE GV-R577SO-1GD
  10. vlad1966

    ATI HD 5770

    Atlee, In the PM I sent you, I forgot to mention I'm only interested in running in 64-bit mode. Tonymac, any timeframe on how long it'll take to put together an updated working method for 64-bit for 5770 users? Thanks BTW for everything you do. Your site is awesome
  11. I'd like to run in 64-bit. Right now my biggest problem is I need to re-install 10.6.4 and no matter which boot disc I use, Disk (F)Utility will not format any HDDs. The progress bar keeps going & going & nothing happens.
  12. Can anyone help. I can't seem to get 10.6.4 re-installed no my Hack. The problem is my Vid Card - Radeon 5770 and my mobo: Asus P6T. I've tried to use Asere's 1.1.9 boot loader on a drive I already had 10.6.4 set up, I installed all the new kexts for the 5770, but the system just rebooted. I tried a new install with tonymac's Radeon 5xxx version of [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] Supported boot disc, but no matter what boot disc I try, Disc Utilty will not format any hard drive (GUID). It seems I've got my BIOS set up correctly with AHCI for the HDDs and the DVD drive on the first SATA connector & my HDD on the second. I'm at my whit's end & considering buying one of the new Mac Pros if I can't get this to work.
  13. I've got this great sound card which of course doesn't work with OS X. I was thinking that if we could get together a collection of people with sound cards with CMI8788 chipsets who'd be willing to pay for a working driver, we might be able to get a programmer to make a driver for this sound card/chipset. Any takers? I'm willing to start it off at $100. Anyone else?
  14. vlad1966

    fermi/gtx 480/gtx 470

    Big thank you to cmf!!! With his help, and some trial/error, I was able to get my 2-day old Asus GTX 480 working with my Hack. And I bought the card before finding this thread, LOL! Thinking (dreading) that I'd have to dump OS X for Win7 if I wanted to use my GTX480. Now I just hope we can get the VSync issue and slow performance cleared up soon.
  15. Please help - ASUS P6T & !0.6.3. Tried everything in this thread but no sound. Thanks!
×