Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About AvHielkema

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Different colours on the installation screen

    Styrian, Thanks for your reply. Indeed I thought that the problem was with my graphics card. It is not possible for me to disable the card from the bios, because my BIOS is locked, and I rather not temper with my BIOS firmware. I also have tried the different boot flags it has no different effect. I will try to remove the kexts from my install device and post my findings here.
  2. Greetings, I'm trying to install Mac OS X Lion on my Asus laptop. Specs: Asus K93SV Intel Core i7 processor (2th generation) Nvidia Geforce GT540M (1 Gb) I've also put in a second Hard disk (SATA) to install the OS. I try to install OS X Lion from a usb. I kind of hit a Road block. When the text is done with flowing (verbose) it's supossed to boot into the installation menu. Except I get a slideshow of colors. Red, Green, Blue, Grey , Different shades of Grey, black and a White. (and not this one ) And I have no idea what to do now. I've tried almost all boot commands. I also have loaded the K93SV kexts into the USB. I also loaded the kext for my video card on the USB. I appreciate the help!