Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About didair

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 02/06/1995

Contact Methods

  • MSN
  • Skype

Profile Information

  • Gender
  • Location
    Gävle, Sweden
  • Interests
  1. Hello everyone, being a complete stranger to Hackintoshes i (after over 24 hours of work) finally got my computer running an AMD FX-8150 to work, using Niresh's distro and an kernel I found on this site and it works great! Except my sound... I have been trying to solve this problem now for almost 4 hours straight, but no luck. I have tried different kexts and VoodoHDA but I only get "No VoodooHDA devices detected" Complete setup: AMD FX-8150 8GB RAM Asus M5A97 (motherboard) HD4870 Sapphire 1GB.
  2. Mac OSX 10.7.3 32bit apps crashes!

    Hi guys. Thanks for the answers. My specs are: AMD FX-8150 4.0GhZ Ati Radeon HD3870 Mac OSX 10.7.3 eer357: I tried that and yes, they do stop working when i check run in 32bit. theconnactic: I can't post in other sections yet since I'm a newbie. Also, I couln't get the patch to work... Is there something else that needs to be done to my OS before i can start patching it? Like unlocking it because i only get command not found. Even when I run OSX with -force64 and/or arch=i386 apps that is 32bit is not working.
  3. Hi again. So when i finally got my Hackintosh running on my AMD computer i quickly noticed some apps crash when i launch them. I think all native Apple apps works (including Finder). Since Finder works perfectly I assume no 32bit app works. I googled around and saw that a lot off people have this problem on Hackintosh but no real solution other than re-installing your system. I currently run my Mac with: UseKernelCache=amd arch=i386 But I can also run it with -force64 instead of arch=i386 but that does not fix my problem. I have even tried using both at the same time. I will edit this post with picture off the error but I'm currently installing my OSX again.
  4. Booting trouble Mac OSX 10.7.3 Niresh's!

    I fixed it! Re installed my mac and im now running it with: UseKernelCache=amd arch=i386 It starts in notime and all apps like Safari and Finder pop up like a bolt. Now i only need to fix my screen res and network drivers... EDIT: I changed my screen resolution in the control panel and it works fine! but how do I install the drivers? I know i included them when I installed Mac OS
  5. Booting trouble Mac OSX 10.7.3 Niresh's!

    Hi thanks for the answer! Niresh's build includes a AMD kernel and I am muc aware that AMD os not supported by default. I have no idea if you are right about the command but i used it to boot the installer DVD and install sucessfully. I am currently re installing and was just wondering if i maybe should skip installing the Chimera bootloader? When I get a grip off this whole Hackintosh thing I will seriously make my own AMD pack. :-) P.S im on my iPad sorry for crappy writing. Ask if u dont understand
  6. Booting trouble Mac OSX 10.7.3 Niresh's!

    Nope, still no luck. I'm getting pissed at this. y u no work Combinations I have tried: "Kernel Cache"=\amd arch=i386 -v "Kernel Cache"=\amd arch=i386 "Kernel Cache"=\amd -x and or -v (Got stuck at Apple logo) "Kernel Cache"=\amd GraphicsEnabler=Yes / No (Got stuck at Apple logo) "Kernel Cache"=\amd GraphicsEnabler=Yes / No -x and or -v (Got stuck at Apple logo) Also I have tried all these combinations in both the Chimera bootloader and when booting from the DVD and selecting the HDD. So I think you can understand I'm getting a bit frustrated..
  7. Booting trouble Mac OSX 10.7.3 Niresh's!

    No. I'm sorry but that didn't work. Thanks for the quick reply.
  8. Hello! I'm a Hackintosh newbie but i after a while managed to install Niresh's AMD Mac OSX 10.7.3 but when i try booting i get stuck at the grey screen (no apple logo) and after a while it looks like this: http://fiskbugg.se/fb/img_01031.jpg (Had to link it the uploader didn't cooperate) I Now boot it with: "Kernel Cache"=\amd arch=i386 -v The same thing happens when i try w/out -v Any suggestions? Or is it anyone that already have solved this problem? Specs: AMD FX-8150 ATI Radeon HD4870 1x 4GB Corsair RAM (Took out one stick)