Jump to content
InsanelyMac Forum

AndrewPro

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About AndrewPro

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Thank you for your reply! The point is that it doesn't allow me to boot with thiis. It stopps on loading NVDAGF100Hal.kext. Shows no errors in verbose mode but refuses to continue booting. Besides arch=i386 makes the OS boot in 32bit mode, so how can i get my 64bit apps running since i boot with arch=i386.?
  2. Sorry for disturbance once again! Still trying to run Mac OS X Lion on AMD CPU with bronzovka's kernel. I've found out that if i delete those files (GeForceGA.plugin and GeForceGLDriver.bundle) - the system runs well, but i don't have my GPU acceleration (as i've explained before). Still, if i keep these files I have all the acceleration, the launchpad works perfect, but the screen is messed with some artifacts (distortions), so very quickly it appears to be impossible to work. My GPU is NVidia GeForce GTX460. So, is there any solution to this problem, or is there a kernel update ahead which solves this problem? Thank you in advance!
  3. Sorry for disturbance once again! Still trying to run Mac OS X Lion on AMD CPU with bronzovka's kernel. I've found out that if i delete those files (GeForceGA.plugin and GeForceGLDriver.bundle) - the system runs well, but i don't have my GPU acceleration (as i've explained before). Still, if i keep these files I have all the acceleration, the launchpad works perfect, but the screen is messed with some artifacts (distortions), so very quickly it appears to be impossible to work. My GPU is NVidia GeForce GTX460. So, is there any solution to this problem, or is there a kernel update ahead which solves this problem? Thank you in advance!
  4. Helo! I've downloaded the latest AMD kernel for Mac OS X Lion 10.7.4. I've managed to install and launch the OS, but still got some problems with video, When installed and launched the OS, I had a lot of so-called "artifacts" on the screen. I've solved this problem by deleting 2 filed from the Extensions folder - GeForceGLDriver.bundle, and GeForce.plugin (or so). This way i've managed to launch the OS without this artefacts, and the OS detected my Video correctly, but still acceleration is not availible. The thread above the screen is not translucent, and the launchpad works VERY slowly (so does chess application). Moreover Cenebench does not start the GPU test at all. Are there any solutions for this problem? I've found out that the probem is in the very file GeForceGLDriver.bundle, but is there any patched variant of this file for AMD, or any other solution?? My specs: Processor: - HexaCore AMD Phenom II x6 (3300Mhz) Motherboard: - ASUS M4A89TD Pro/USB 3.0 Chipset: - AMD 890Fx, AMD K10 RAM: - 4Gb, DDR-3 - 1333. DDR 3 SDRAM Video: nVidia GeForce GTX 460 (1024 Mb) Audio: - Realtek ALC 892 ATI SB 800 Network wireless adapter D-Link DWA 125.
×