Jump to content

Granty

Members
  • Content count

    15
  • Joined

  • Last visited

About Granty

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Granty

    Lenovo ThinkPad T420 with UEFI Only

    Just got Yosemite installed on my T420 and just looking at the iMessage issue. My friend has a Macbook Pro - can I just take his serial number?
  2. Granty

    Lenovo ThinkPad T420 with UEFI Only

    Was also looking at why I haven't got gestures. It would seem that the driver hasn't installed correctly or isn't being picked up? I see on trackpad on most macs it has tabs but mine is basic. It only allows me to swipe up and down with two fingers. I installed better touch control but that says "no multi gesture pad installed"
  3. Granty

    Lenovo ThinkPad T420 with UEFI Only

    @tluck - Sorry if this may sound daft but my 10.9.2 auto updated to 10.9.3, apart from install the kexts is there anything else I need to do?
  4. Granty

    Lenovo ThinkPad T420 with UEFI Only

    Has anyone tried replacing their wifi card in their T420? I've just done it and getting unauthorised network card and found I need a modded BIOS, anyone done this?
  5. Granty

    Lenovo ThinkPad T420 with UEFI Only

    I got the laptop from work as a freebie so thought I'd have a mess about with it. I thought to have a 1600x900 screen they all would have had nvidia. I was obviously wrong Thanks for your great guide and help. Glad to have it finally running. One thing, I seem to have multigesture for scrolling down. But in Safari does yours work for swipe back to go back a page?
  6. Granty

    Lenovo ThinkPad T420 with UEFI Only

    Just been playing around more and found that by turning off an NVIDIA stuff off in the BIOS and forcing basic graphics resolved the boot issue. Now running all fine
  7. Granty

    Lenovo ThinkPad T420 with UEFI Only

    Still having issues. I have the OS installed absolutely fine, but can't boot into it from Clover without first using a Windows disk to force the resolution down in Clover first. It's very weird. I tried changing config.plist resolution from 1600x900 to 1024x768 but don't think I made much difference with that. What are the commands to mount the EFI partition without using clover?
  8. Granty

    Lenovo ThinkPad T420 with UEFI Only

    Found my issue and you may not believe it. I realised after scratching my head for so long that Clover was having issues in 1600x900. However, if I put the Windows CD in and got to the startup screen which was in low res, forced a restart and went back to clover it would install. I had to do that after every restart! Anyway, got the OS installed and now working on all the little bits.
  9. Granty

    Lenovo ThinkPad T420 with UEFI Only

    So I have got a bit further. I reinstalled Windows 8 to format the hard drive (as it worked straight away on a X220i) and run through the OS X install again. It installed, did its reboot but again when I get to Clover I can't see an option to boot the OS X partition I have just installed to?
  10. Granty

    Lenovo ThinkPad T420 with UEFI Only

    I have followed it closely and can't even get to the install any more using the same methods :/ The install SHOULD still be on the hard drive BUT clover isn't seeing it. So now I'm just really stuck.
  11. Granty

    Lenovo ThinkPad T420 with UEFI Only

    I'm really really struggling to get 10.9.2 on my T420 with 1600x900 resolution. The installer was downloaded from the app store. How far I can progress seems to vary each time. This is what I do: Format 16gb USB with GUID and run command to make bootable USB. Works fine. Run command to mount EFI to USB drive. Fine. I have re-named my 1600x900.config.plist to config.plist Now booting up, I can get clover but have no trackpack/keyboard. I have to plug in a mouse and keyboard. Most times, the install doesn't even install and seems to get stuck at AppleUSBDCWCM or NVDAStartup. I have twice been able to get to the install. The first time it was asking for a bluetooth keyboard. The second I managed to get through to installing, it seemed to hang at the end with a "second remaining" for 10 mins. When it finally restarted I couldn't see the boot option in clover, just the install again. Help anyone? Please
  12. Hi, I've got a Lenovo T410 with Intel HD Graphics. I have it running Mountain Lion. I can't actually find anything more specific than that apart from when installing drivers on windows it comes up GM55. I really want to try and get QE/CI enabled for all the obvious reasons. Does anyone know of any Kexts that may work or any ideas? Thanks, James
  13. Hmm yours has an Nvidia graphics card though - mine only has the onboard intel HD graphics
  14. Hi all, I seem to be struggling to find a definitive answer on this but sorry if I missed it. Does qe/ci work with a lenovo t410 with just HD graphics on ML? I've got my build done but ML isn't really worth it with all the odd glitches otherwise.
  15. Hi all, I'm wanting to get Mountain Lion installed onto my Dell Vostro 3750 with the following specs: Intel i7 2360qm 2.20ghz Nvidia GT 525M Graphics Card 8gb Ram 500 GB SATA Hard Drive However I seem to be having an issue. I've tried both the Iatakos ML2 and the ###### Method but can't even get to an install screen when booting from USB. In Iatokos ML2 I manage to get to the boot, I press enter and all I get is the Apple Logo and it sticks at that. With ###### I can enter the boot menu again, I press it but it stays as a black screen. I've set the hard drive to ACHI but in terms of other BIOS options there just really isn't many. I've run in verbose mode and noticed it does seem to hang when getting to the graphics card, I'm thinking this is the issue. As I can't see a hackintosh with a Dell Vostro 3750 I'm wondering if it's even possible? Any help would be greatly appreciated. Thanks, James
×