Jump to content

prezrok

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

About prezrok

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. prezrok

    Anyone try installing Mavericks DP4

    Get a DVI cable, I read through the entire conversation, unplugging and replugging hdmi didn't work for me. I tried using dvi instead and presto, it worked, now I can update to DP5. Alternatively, if you have a real Mac, you can take your hard drive out, buy an external hdd enclosure, plug it into your Mac via usb, boot into the drive from a real Mac and run your update. But, honestly, just go with method 1.
  2. I understand that, but all that the software does, really is nothing more than add in a patched AppleHDA.kext and HDEnabler.kext, edited by toleda, and at the very top, I mentioned that I tried the patched AppleHDA.kext from insanely mac's downloads section without luck also.
  3. Hey Guys, Hopefully I am posting in the correct section. So I upgraded from 10.8.4 to 10.8.5, used [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] to re-install network, then ALC889 without DSTD. Bluetooth can be fixed by grabbing a 10.8.4 IOBluetoothFamily.kext, then repairing permissions. I can't even remember how I got the HDMI sound to work on 10.8.4 through HD4000, (I am not using any desecrate graphic cards) did anyone have success with getting HDMI audio to work on p8z77-v le plus mobo? I really need some help guys, I searched through google, and nothing has worked. Tried the following: - npci=0x3000 (removed) - Realtek ALC889 AppleHDA Audio v2.3.7 (downloads section, no luck, I get internal speakers and headphone audio but not hdmi audio)
  4. prezrok

    Gigabyte H87-HD3 Haswell Mavericks

    Had to think for a second who you were asking, I am using gtx 670 with internal graphics disabled in the BIOS
  5. prezrok

    Gigabyte H87-HD3 Haswell Mavericks

    After spending 16 hours on my standing desk trying to get H87-HD3 to work, I just gave up. There is just not enough people talking about it. I was trying to use the following thread as a guide: http://www.insanelymac.com/forum/topic/289729-success-gigabyte-z87-d3hp-first-haswell-hackintosh/ However, I could not get AppleIntelE1000e.kext to patch correctly, hence I was without a network. I also run a raid 0 setup, so fixing the clock speed issue is not as simple as installing chimera, I tried that without any luck, im not sure what I did wrong I used the following method: http://www.macbreaker.com/2012/12/hackintosh-raid-0-mountain-lion.html I just give up, im actually going to exchange my motherboard for z87-D3HP, there is much more conversation going on around that board.
×