Jump to content

Matgen84

Donators
  • Content count

    385
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Matgen84

  • Rank
    InsanelyMac Sage
  • Birthday 10/02/1964

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    France
  • Interests
    Hackintosh, Apple Mac, PC

Recent Profile Visitors

2,948 profile views
  1. Clover General discussion

    Did you try o update Clover to latest r4439?
  2. Hi I try new prerelease and I love it. Good news for future Tinu version: especially possibility to add my own kexts, perhaps in drag and drop.... Thanks. Have a nice day
  3. Great job. Where is this new-prerealse? I don't find it the commit in your GitHud repo. Thanks
  4. Clover General discussion

    Thanks. Any ideas? Only available with internal hard disk, when update is finishing, ESP partition is mounted but hidden on Desktop. All work fine for USB Installer.
  5. Clover General discussion

    Hi Please help. Since r4435, when update is finishing, ESP partition is mounted but hidden on Desktop??? I don't understand why.
  6. Yesterday, I've same problem: maybe Source-forge very slow
  7. Where I can find new pre-release of Tinu 2.0. Thanks
  8. I use macOS 10.13.4. What about my ID (1b0e) in AppleHDAController, in this case? Thanks
  9. Thanks for your patch. I don't know where is the problem
  10. Thanks. But same issue: no HDMI Audio working. If I disable nvidiagraphicsFixUp.kext: AppleALC alone, no HDMI Audio source detected
  11. Ok, I try it. I hope there is fix for GK107 Edit: same issue if nvidiawebdriver is actived
  12. Don't work in my system. Thanks Edit: the only way for HDMI Audio working is to disabled nvidia web driver. So, I've sound without patch in Kext-to-patch section
  13. Hi fabiosun I can't upload my ioreg because error -200 "upload failed". HDAU device id seems to be pci10de,e1b. Actually, my monitor is connected from nvidia card instead of HD4000 (my mojo Asus P8z77-v pro) Thanks I use AppleALC 1.2.4 Thanks
  14. Thanks a lot for your reply. Because my card is old (GT640), I don't use nvidia web driver now. Issue is solved via devtalk.nvidia.com with macOS GPU version. devtalk.nvidia - landy2005 post
  15. Thanks. 378.178 OK. Still seeing "Update Required". Terminal command in post @Kynyo is it still valid? Or there is another solution.
×