Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About quesoms

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Solved! i've used this tutorial : https://sites.google.com/site/vquynh22/hackintosh/add-edid-to-identify-exactly-info-graphics-card-hackintosh
  2. Hi. Im trying to install OSX (niresh) on my Aspire 5551G Laptop. My laptop specs are: - Amd Phenom II x3 n830 (i'm not putting this topic on the section called "AMD" because is a problem related with graphics card, processor works perfectly). - Ati Mobility Radeon HD 5470 - 4GB RAM - 500 GB HDD. - Broadcom wifi Everything including wifi is working except the graphics card. I'm not able to get QE/CI Acceleration. I have tried to use niresh mavericks or niresh mountain lion (10.8.5). None of them supports. I have already tried patching EDID with clover, but no sucess (all works but there's still no qe/ci acceleration or resolutions). Using chameleon or chimera with "GraphicsEnabler=Yes PCIRootUID=1" i get a screen full of glitches. If i connect with VNC there's still no qe/ci acceleration, And if i don't use "PCIRootUID=1" Then nothing happens (no qe/ci acceleration but screen ok). I have already tried with some kext's. Nothing happened. I dont know how to inject EDID on chameleon and i think that this could save me. Someone can help me?
  3. hi, im new at hackintosh and i have problems to install it Im using the leo hazard 10.6.2 distribution for intel & amd, i needed to use a boot cd and -v -x busratio=20 cpus=1 arch=i386 to boot it. In the installation options, i selected: Mac OS X Update: Mac OS X 10.6.1 Update Mac OS X 10.6.2 Update Combo Kernel: Mobdin Kernel 10.0 AMD Only Graphics: NVEnabler NVInject Audio: Voodoo 0.2.52 all of network System Support: JMicronATA Injector AMD AdditionalFonts X11 QuickTime 7 and it installed well, but when it restarted, i only can see a black screen with a white "_" My Computer: Motherboard: Asus Republic Of Gamers Crosshair IV Extreme processor: Amd Phenom II Black edition 965 Graphics: Nvidia gtx 550 ti ram: 16 gb Trascend 1333mhz ddr3 hdd: Seagate 7200 rpm 2.000gb (but im installing mac on a 40 gb partition) Please, help me. I need to learn to program in a mac to february and i haven't enought money to buy a macbook now.