Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About jamilitia

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
  • Location
  • Interests
  1. NVIDIA WEB DRIVER 343.01.02F03 available now for OS X 10.10.1 (14B25)
  2. i instal this kext after update combo 10.9.3 with kext wizard, repair permissions and rebuild cache. sound work good, but why i get long boot 1-2 minutes with delay work mouse and keyboard on login screen ? # 10.9.3 # Z87-D3HP # CORE i3 4130 # 128 SSD TEAM # GT520 1GB # 8GB MEMORY TEAM
  3. AppleHDA work 100% ( i attach image again in the first post ), but i don't understand after instal that my boot to very slow and my keyboard and mouse delay working on login screen. thanks mac hosehead
  4. First, sorry for my english after 3 times i instal maverick i found the same problem = long time to boot after installing audio kext ALC892_withEnabler . I'm very confused My PC : - GA-Z8C-D3HP lga 1150 - CORE i3-4130 - TEAM DARK 120GB SSD - 8GB TEAM XTREM - CORSAIR H100i - THERMALTAKE SMART 650 - GEFORCE GT520 1GB - CORSAIR VENGEANCE C70 - DELL S2740l - Logitech z506 speaker Installation : - Bootable USB with my hack 3.2 & osx 10.9 No problem with instal, after finish reboot, boot and show desktop only 5 second and i instal chameleon 2.2 svn r2558.pkg and ethernet kext, reboot and update combo 10.9.3. after update combo, i instal audio kext {ALC892_withEnabler.zip} ( i read this thread = http://www.insanelymac.com/forum/topic/289729-success-gigabyte-z87-d3hp-first-haswell-hackintosh/page-15 ) with kext wizard, run repair permission and rebuild caches and reboot, the audio works good, but the booting takes a very long time (1minutes +). When im in the login screen, I can't use the mouse. Also when im typing the password I can't see the dots (can't see it typing). But if I blindly type the password and hit enter, after a long time (about 20 seconds), it goes to the desktop. i try boot with -v ( sorry i forgot to take picture ), i see iobluetoothhcicontroller missing bluetooth controller transport stuck 15-20 second before last line ( the ethernet line ) after that i get login screen. EDIT: i try instal VoodooHDA 284.pkg problem solved. boot fast again 3-5 second to login screen sound work but volume very low . with ALC892_withEnabler sound is work flawlessly but boot takes a very long time. how to fix this ? pliss help me, I'm really mad and confused ss :
  5. Asrock h55m-le mountain lion 10.8.3 update to 10.8.4 and 10.8.5 hi all im from indonesia..and i want to share my experience instal hackintosh at Asrock H55M-LE. and this my 1st post ( sorry for my bad english ) my spec : ~ Asrock H55M-LE ~ Intel core i3 ~ Team memory 8GB ddr3 1600 ~ Hitachi Deskstar 250GB ~ Zotax Geforce Gtx 650 1GB ddr5 ~ Enermax naxn 500w ~ logitech usb mouse & keyboard tool: ~ myhack 3.2 beta 8 ~ Mountain lion 10.8.3 retail ~ adata flash drive 8GB Bios Setting: ~ in advance setup : CPU configuration set all as enable ~ ahci mode ~ 1st boot USB Flash drive bootflag with : ~ GraphicsEnabler=No ~ npci=0x3000 ~ PCIRootUID=0 instalation menu: ~format disk with Disk Utility ( use mac osx extended journal ) ~ instal ~ at installation progress my hack will show notice : i choose use generic delete kext, choose YES to all after success instal ~ bootflag with GraphicsEnabler=No npci=0x3000 and PCIRootUID=0 ~ after desktop show, open org.chameleon.boot.plist add string at kernel flags : GraphicsEnabler=No npci=0x3000 save ~ instal kext for Lan,audio (osx86.net) ~ run software update ( i download manual at apple web ) and instal ~ geforce gtx650 automatic detect at 10.8.3, and after update to 10.8.4 now update to 10.8.5 ~ i download manually ( serach on google ) 10.8.5 Beta Build 12F13 Combo Update and instal. after update to 10.8.5, i instal nvidia cuda driver. and now my PC running smooth osx 10.8.5 ( sleep don't work ) big thanks for insanelymac,osx86.net,myhack.sojugarden greeting from indonesia !!! ( sorry for tonysh1t86 i don't use your tool )