Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About tauriuxx

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
  1. Hello, I've been trying to reach install screen for a few days now and still with 0 success. I create my USB using latest clover (r3949 if not mistaken), choose to install UEFI and then choose osxAptioFixDrv (I've tried both, neither of them worked). So far what I get is XCPM:Registered message and then the computer instantly reboots. Laptop specs: Intel i5-5200U Broadwell 6GB RAM 1 TB hdd Intel 5500 GT940M 2GB Kexts I have while booting Clover: AHCI_Intel_Generic_SATA.kext FakeSMC.kext ApplePS2SmartTouchPad.kext Flags while booting: -v -x -f nv_disabled=1 GraphicsEnabler=No (I've tried various combinations of flags, just verboose, with safe mode, without and so on..) Here is a video with a preview what happens when booting: https://www.youtube.com/watch?v=HvwH2XTn06E
  2. Today I tried that and it didn't work. I read somewhere else that only OS X 10.8.5 and later support haswell. So I'm now going to try install 10.9 with MyHack.
  3. Thanks, I will try it and post results here
  4. Thanks, as I understood i need to integrate these things to osx installation, right? Can you explain how to do this for a n00b?
  5. I tried this flag, it didn't helped
  6. Hi all, I'm a little bit newbie to hackintosh but I have a problem. I recently built a new pc which spec are: ASrock H87M motherboard 1 stick of 8 GB Cruical ballstix RAM Seagate Baracuda 7200rpm SATA 3 HDD Intel Core i5 4570 CPU and Nvidia Geforce GTX660 OC. Now whenever I'm trying to boot installation of any hackintosh (I've tried iAtkos and niresh) I got stuck at [PCI Configuration Begin]. I searched a lot of forums, tried various boot flags (GraphicsEnabler=No, npci=0x3000(and 0x2000), -x, -v) but nothing helps i just stuck here. So now I'm searching for help there. Here is the screenshot of niresh boot(its kinda same as iatkos) maybie it will help link Thanks