Jump to content

THEOLDSHARK

Members
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About THEOLDSHARK

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Austria / Europe
  1. THEOLDSHARK

    UniTool

  2. THEOLDSHARK

    GetmacOS

  3. THEOLDSHARK

    VMware Tools for OS X (darwin.iso)

  4. THEOLDSHARK

    Geforce GT610 works in High Sierra

    Hi m1g2, i use a Zotac GeForce GT 610 2048 MB which works perfect with El Capitan 10.11.6 (15G1611). Symbios is an iMac14,1 (21.5-inch, Late 2013), it is an older Core 2 Duo machine. Unfortunately I could not update to High Sierra using your kext, I always get a black screen instead of log in screen ... I use Clover_v2.4k_r4220. Which configuration did you use in Clover config.plist? Thanks, O.S.
  5. jaymack already postet a solution ;-) http://www.insanelymac.com/forum/topic/307064-hp-z400z600z800-workstations-os-x-1010x1011x-installation/page-48?do=findComment&comment=2392514
  6. Hi, do you use a patched DSDT?
  7. Hi, I'm a Z400 newbie as well but got my machine working with a lot of aid from the experts of this forum ... :-) 1. I used Pandora's Box to create installer media only. 2. I manually added this EFI Folder to the installer partition (some people reportet problems usig the EFI partition) 3. I installed Clover rev. 3650 (including installer sktipts!). Newer revs of Clover lead to panic on my system ... That's it. Maybe it works for you ... EFI.zip
  8. I see. Could you see a reason for KP? What about the NullCPUPowerManagement.kext, this worked for me? It's strange, I had no troubles in booting into Sierra except PM and USB issues ... Did you update Bios (3.60)? Maybe anyone else can help?
  9. Sorry to hear that ... Did you use Clover_v2.3k_r3599 as I did? Maybe we use diffrent CPUs, so the SSDT might be a problem? My Z400 also boots this configuration without SSDT and NullCPUPowerManagement in 10.11 and 10.12 folder of clover.
×