Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About rictec

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
  1. completly lost on what i need to get to boot 10.12.6 on this asus board lol will 10.12.5 kernel work on 10.12.6? thank you oh well a better check and update is done no errors...
  2. never noticed that speed decrease i just did a usb backup to my external drive so i can test 10.12.6 on the system is that related to bios or some kext or something ..this board doesnt have usb3 also any information on why it does decrease in speed?
  3. Beside that graphics card you have the same system i do running 10.12.5 atm can you please explain what issue you talking about so i can test it on mine? thank you
  4. thank you so much for that and the kernel it works perfectly on my system i will try to learn how to rebuild the prelinked kernel never compiled anything for mac really
  5. hello Spakk said: he phenoman with the symbol loop is explained a thousand times here! you must install the System.kext which is located in the kernel package, which will disable the loop. If the System.kext should not be uploaded then contact the coder of the kernel the compressed file i got doesn't have a name or that System.kext file so can you point me to who did it (thank you so much to him) its 10.12.4_test2 kernel at least is what the zip file says thank you
  6. hello i just upgraded ..yep you read it right with the combo upgrade from 10.12.1 to 10.12.4 removed the usual kext use kernel 10.12.4_test2 and it booted just complaining about Nvidia drivers that was a easy fix no i get a lot of couldn't find symbol errors but everything is working what are those? can i somehow get rid of them? TBA
  7. hello jsl i see on your signature you have the same motherboard as i do and suffer from colour problem and i dont so can it be the graphics card or just the fact i had to put iMAC 14.2 and it went away can you try using a smbios signature that as a ATI in it? and see if it works
  8. hello thank you for the info jsl i managed to get 10.12 up and running had some problems with geforce 950 but solved it with 14.2 smbios everything is working now thank you
  9. Enoch

    i tried both and cant get the webdriver to work its a nvidia geforce 950 vendor 0x10de device 0x1402 using the 2877 enoch with both sudo method and kexts.plist i wonder if the is the smbios someone that managed to get it to work tell me what machine you have maybe it wont work on imac 5k 2014 thank you Edit : solved it with a change on smbios ...image is perfect dont even have any icons issue anymore 14.2 imac worked like a charm.. thank you
  10. anyone as a solution to this i cant install clover it doesnt boot
  11. hello i been reading all this post and searching and i cant find a kernel that loads on the installer usb just get a "pthread kernel extension not loaded (function table is NULL) with all kernels pandora box wont load the helper tool on el captain no matter what i do used [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] to build the usb pen and the version i have is from yesterday so 10.12.4 ... any help would be great thanks
  12. hello guys i recently replaced the motherboard with a M5A78L-M with a AMD FX 6300 six core cpu .. was surprised it even booted from the one i have on the signature ..now can JSL or anyone with this config provide info about kernel and settings for this board? usb throw a lot of messages..eventually mouse worked have some icons on the screen that are green.. running 10.11.4 and cpu say unknown thank you usimg this kernel:Darwin rictecs-Mac-Pro 15.0.0 Darwin Kernel Version 15.0.0: четверг, 10 декабря 2015 г. 13:39:45 (MSK); root:xnu-3247.1.106/BUILD/obj/RELEASE_X86_64 x86_64
  13. HELP TOPIC - [AMD] OS X El Capitan (10.11)

    thank as i m going for 10.11.4 no ideia if this one will work or i have to get some other one this kernel works on my cpu even throwing a lot of simbols messages on the console it just works... update done kernel replaced and everything working ...in case anyone needs this info
  14. HELP TOPIC - [AMD] OS X El Capitan (10.11)

    hello can someone help indentify who made this kernel cos i forgot lol Darwin rictecs-Mac-Pro.local 15.0.0 Darwin Kernel Version 15.0.0: четверг, 10 декабря 2015 г. 13:39:45 (MSK); root:xnu-3247.1.106/BUILD/obj/RELEASE_X86_64 x86_64 thank you
  15. how to install enoch from install disk to boot disk?

    Solved my own problem and it was so easy i booted from the backup disk i had with 10.10.5 and run the enoch installer to the 10.11.3 disk with change location checked the /extra to see if anything there was replaced and it worked