Jump to content

molesza

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About molesza

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Asus P5N7A-VM

    Has anybody been able to do a clean install of Mountain Lion 10.8.2 on the P5N7A-VM with integrated graphics? I can install using "PCIRootUID=0" kernel flag easily! Sound is the only thing that does not work. When I run [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] and use ALC888 audio and reboot to hard drive using "PCIRootUID=0" flag again, MAC os loads up but I have a blank screen. I am sure it is at the login screen because when I press a key on keyboard I hear sounds coming from speaker.
  2. Hoping someone has experience installing on this motherboard. I am using the standard built in Nvidia GeForce 9300 graphics. I can install mountain lion without any issues. The only boot flag required is "PCIRootUID=0" Once booted into Mountain Lion 10.8.2 everything is working just fine except for sound. I ran [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] and installed Audio - ALC888 (which is compatible with ALC1200 on the board). I am not sure which other flags to choose for 10.8.2 After reboot I put in the flag "PCIRootUID=0" again but on the hard drive boot and not using USB. I get the white screen with the apple logo. Can hear the hard drives clicking and after a few seconds the monitor loses signal and I have a blank screen. If I press keys I can hear the MAC os "Ding" sound in the background. So I think it has booted to the Login screen just cant see it. I have tried running the "-v" verbose flag so I can see the problem but the screen goes blank in that too. So I am pretty sure it has booted. Just cant see it! Has anybody got experience with this problem? This board was very popular so I am sure this would help a lot of people. Thanks for taking the time to read my post!
  3. Hi. I am having the same problem. As this post is old have you managed to find a solution. Have been trying to install 10.8.2 on P5N7A-VM for 2 days now. I am also using the integrated graphics card Geforce 9300. I can hear sound and everything working in the background just have a blank screen.
×