Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

swparkaust

Members
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About swparkaust

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. You can use Pacifist in OS X environment to extract IOStorageFamily.kext from 10.7.5 combo update package.
  2. Great! Tried above, and it worked flawlessly. Thank you very much.
  3. Thanks for reply eep357 ! I just tried booting with -v flag, and when the desktop appeared I plugged in my flash drive again. Supposedly KP backtrace log came up, and you're right -- IOStorageFamily.kext was causing the problem. So, what am I supposed to do at this point? Would replacing IOStorageFamily.kext with the stock Apple one from 10.7.5 update solve the problem? I was about to do that but I just want to make sure before I try. I do not want to reinstall OS X over again..
  4. I am leaving my configuration here: Manufacturer: DELL Model: Vostro 330 AIO CPU: Intel P6200 @ 2.13GHz Chipset: Intel HM57 Graphics: Intel HD Graphics (Arrandale) - PCI Sound: Realtek HD Audio (ALC272) LAN: Realtek RTL8168/8111 WLAN: Atheros AR9285 RAM: 2GB DDR3
  5. I managed to install 10.7.5 combo update on my computer running iATKOS L2 OS X Lion 10.7.2. The installation went fine without any problem. After install finished, I ran this script: http://www.souldevteam.net/blog/2012/09/21/10-7-5-and-10-8-2-on-a-hackintosh/ I was able to successfully boot into 10.7.5 system. However, one problem has been making me annoying--when I plug in a flash drive, or probably anything USB, my computer immediately throws a kernel panic. What could be the reason? This was not a problem before I ran the update.
  6. Want to Change Mac Model in System Profiler

    Nevermind. Loading SMBIOS with iMac11,2 model (Clarkdale one) did the job.. Thank you !
  7. Want to Change Mac Model in System Profiler

    Thanks artur-pt, I tried to look for an iMac model that has Intel Arrandale CPU, but found none. There was one with Clarkdale though. (iMac11,2 and iMac11,3) Could you give me further help? Which one should I choose when generating SMBIOS?
  8. Successfully installed iATKOS L2 OS X Lion 10.7.2 on my computer. So far, it has been working fine. When I open Apple menu > About This Mac > Additional Info, my computer appears as Mac Pro. Yes, there's nothing wrong with it. But I would like to see iMac instead of Mac Pro, as my computer is an all-in-one machine. As of what I know, I am supposed to edit SMBIOS plist to do that. Is it correct? If so, what iMac model is appropriate to my machine? Or should I just leave it as-is(Mac Pro)? Here are the full specs: Processor: Intel P6200 @ 2.13GHz Chipset: Intel HM57 Graphics: Intel HD Graphics (Arrandale) Sound: Realtek HD Audio (ALC272) LAN: Realtek RTL8168/8111 WLAN: Atheros AR9285
  9. I have been following this tutorial: http://www.insanelymac.com/forum/topic/223754-intel-hd-graphics-gma-5700/ to get QE/CI working on Intel HD Graphics (GMA 5700; Arrandale) but could not proceed since the link to Intel HD Graphics kexts (from MBP Early 2011) seems to be expired. I tried the kexts from 10.6.7 update but that gave me KP. Does anyone have, or know where to get the files? I could not post within the topic since it is locked. Any help is appreciated. Thanks.
  10. @IiTz ShAnE Thanks, it worked !
  11. I tried to update my machine from 10.6.3 to 10.6.7 by downloading the combo package from Apple website and then running it. However, I found out my computer hangs during the progress and shows kernel panic for unknown reason. The computer obviously does not boot after this. I was forced to re-install Snow Leopard (I use iATKOS S3) over again. There was no SleepEnabler.kext in both /Extra/Extensions and /System/Library/Extensions which others from the web told to remove in order to avoid KP. I also tried installing 10.7.0 Legacy Kernel before running the combo installer but the result was the same. What could be the reason in this case? I have no idea since the KP does not give any useful information... Here is my configuration: Manufacturer: DELL Model: Vostro 330 AIO CPU: Intel P6200 @ 2.13GHz Chipset: Intel HM57 Graphics: Intel HD Graphics (Arrandale) - PCI Sound: Realtek HD Audio (ALC272) LAN: Realtek RTL8168/8111 WLAN: Atheros AR9285 RAM: 2GB DDR3 Thanks! Edit: the installer says "Registering updated components" when the computer gives KP.
×