Jump to content

cs2400

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

About cs2400

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    NJ
  1. artur, followed your info and its working perfect! really appreciate, the only thing i havent been able to get working is the audio at this point but im going to trying modifying the info.plist again since i think possibly i need that. just to clarify is it DeviceIDVendorID in the PrimaryMatch field or the other way around, maybe im not formatting the information correctly?
  2. artur, is there any way you can post the png's to this thread? After installing Mac OS X, you must take the following steps: * - Create the folder / Extra at the root of hd containing: Attachment: Screenshot 07/31/2012 at 11.07.34.png Attachment: Screenshot 07/31/2012 at 11.11.04.png
  3. thx artur ill try it when i get home today. i can just use kext utility to install the extensions i need right?
  4. ok so i followed the guide (http://www.osx86.net...ar-perfect.html) and after running the install i can get into lion, but after install and running step 8-10 after the reboot it wont start, i'll post more detailed information later today, but basically i either get one of two problems, either i get a waiting for root device when i run boot with arch=i386 -v, or arch=i386 rd=disk0 (or 0s2 which is what it says in disk utility after the install), or i get a KP for AppleInterCPUPowermanagement, not sure if its something im doing wrong, basically i can re-install Lion and get back in but cant reboot. the baseimage i used was 10.7.3 not sure if that is causing the problem i havent been able to get my hands on a 10.7 vanilla image. boot flags look correct in com.apple.boot.plist (i think that is right followed from iAtKos) i installed lion again and this time i didn't run through step 8-10 and install chameleon and if i boot using the lionUSBinstaller key and select my lion install it boots no problem! so I'm guessing the issue is with whatever the script does to configure the boot loader/copying files etc..now mind me I'm totally new at this and have zero idea what I'm doing..not sure how to configure so i can boot from the hd instead of using the usb stick installer key, if you need more machine specs let me know can i just install chameleon and then copy the Extra folder, mach_kernel, boot.efi etc.. to the HD from the USB key? i really dont want to have to install Lion again since im on my 8th install so far... i also posted up and tried to get throught as much as i could in the following thread as well for the Inspiron 1525. http://www.insanelymac.com/forum/topic/256729-lion-installation-via-usb-stick-using-chameleon/ any help would be appreciated since im trying to re-learn how all this works since i havent touched a mac since system 7
  5. hey everyone, here are the machine specs as best i can get: - Dell Inspiron 1525 CPU: Intel Pentium D T???? GPU: Intel GMA RAM: 4GB Dual DDR2 PC5300 (2x2GB) HD: Western Digital Caviar Blue 120GB OS: Mac OSX Lion 10.7.3 ok so i followed the guide (http://www.osx86.net/10-7-lion/14385-guide-dell-inspiron-1525-10-7-3-near-perfect.html) and after running the install i can get into lion, but after install and running step 8-10 after the reboot it wont start, i'll post more detailed information later today, but basically i either get one of two problems, either i get a waiting for root device when i run boot with arch=i386 -v, or arch=i386 rd=disk0 (or 0s2 which is what it says in disk utility after the install), or i get a KP for AppleInterCPUPowermanagement, not sure if its something im doing wrong, basically i can re-install Lion and get back in but cant reboot. the baseimage i used was 10.7.3 not sure if that is causing the problem i havent been able to get my hands on a 10.7 vanilla image. boot flags look correct in com.apple.boot.plist (i think that is right followed from iAtKos) i installed lion again and this time i didn't run through step 8-10 and install chameleon and guess what if i boot using the lionUSBinstaller key and select my lion install it boots no problem! so I'm guessing the issue is with whatever the script does to configure the boot loader/copying files etc..now mind me I'm totally new at this and have zero idea what I'm doing..any help anyone can provide would be appreciated..not sure how to configure so i can boot from the hd instead of using the usb stick installer key, if you need more machine specs let me know
×