Jump to content

Mr.Graphic

Members
  • Content count

    70
  • Joined

  • Last visited

About Mr.Graphic

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    EU
  1. AMD Polaris IDs on Sierra / High Sierra

    @jmacie Do not expect Apple to resolve the boot issue. Black screen is a normal process. As a real Mac.
  2. AMD Polaris IDs on Sierra / High Sierra

    Config plist /kextsToPatch: <dict> <key>Comment</key> <string>Remove_CU_limit_of_RX4x0-(C)_by_okrasit_2016</string> <key>Disabled</key> <false/> <key>Find</key> <data>D0LIiYuAAAAARIizmQAAAESIcyA=</data> <key>Name</key> <string>AMDRadeonX4100</string> <key>Replace</key> <data>kJCQiYuAAAAARIizmQAAAESIcyA=</data> </dict> <dict> <key>Comment</key> <string>Change_#_of_RX4x0_CUs-(C)_by_okrasit_2016</string> <key>Disabled</key> <false/> <key>Find</key> <data>SLgCAAAAAQAAAEiJQ1THQ3wIAAAA</data> <key>Name</key> <string>AMDRadeonX4100</string> <key>Replace</key> <data>SLgEAAAAAQAAAEiJQ1THQ3wSAAAA</data> </dict>
  3. AMD Polaris IDs on Sierra / High Sierra

    58-60 degrees turn on the fan. Check it out test. (Geekbench, Valley, LuxMark) Watch, and it will turn into.
  4. AMD Polaris IDs on Sierra / High Sierra

    @VirusX Rx 460 have no problem.
  5. [pre-release] macOS Sierra 10.12.4

    New! Dev/Beta 3 (16E163f):
  6. Hello cecekpawon! iMac 13,2 (LGA 1155 ivy Bridge) my motherboard Asrock Z77 Pro4M (LGA 1155/ cpu i5 3570 ivy Bridge) (not K). I think it has to do with the graphics card. Now it is booted as a original Mac. A single monitor: Setup boot HD2500/HDMi port, after RX 460/DP port full functions OS Nothing takes particular note was the config.plist: config.plist.zip
  7. Hi cecekpawon! In my gray background, and black Apple logo. Clover_v2.4k_r4003
  8. Ozmosis modded BIOS Repository

    Hi everybody! Asrock Z77 Pro4M someone can link modified BIOS? (2.0) Original BIOS: http://www.asrock.com/mb/Intel/Z77%20Pro4-M/?cat=Download&os=BIOS
  9. Hi! Z77 Pro4M Asrock. No DSDT, no other kext. USB 3.0 900mA
  10. @jsl That's right! I re-installed the webdriver (367.15.10.25f02) and works fine.
  11. Not working 10.12.3 Not load: GeForceWeb.kext NVDAResmanWeb.kext NVDAGK100HALWeb.kext Etc. You should expect 10.12.3 WebDriver
  12. Yah! Sorry, but Injector.kext or Config.plist "NwidiaWed=YES" only cosmetics 10.12.3. NVIDIA Driver Manager in menu bar indicates WebDriver, but not loaded Nvidia...Web kexts.
  13. Look at the kextstat, not loaded kexts. "I thing VGA-Compatible Controller need to change Display Controller" ?? Your load the kexts Sierra 10.12.3?
×