Jump to content
InsanelyMac Forum

Skunk.34

Members
  • Content count

    150
  • Joined

  • Last visited

About Skunk.34

  • Rank
    InsanelyMac Geek
  • Birthday 08/24/1979

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    France - Gard
  1. GTX 750 Ti

    Thank you so much UltraLaser!! @Fanfan as tu essayé sur Mavericks si ca fonctionne mieux ou si ca lag toujours? Translate: @Fanfan have you tried it on Mavericks if works best or always lag?
  2. GTX 750 Ti

    Chek your private message
  3. GTX 750 Ti

    lol on this topic no french... sorry because other user no speak french and the Shakespeare language is international!! if you want speak french with me, my pleasure, but in private message or on skype...
  4. GTX 750 Ti

    you want to try my bios? i overclocked this bios @1425 for boost and bloqued 3d clock @1370 on idle 450 temps on idle 27/30 in game 60/65 the clock of memory 6100 in mac os no effect on frequency...
  5. GTX 750 Ti

    i use web driver 343.02.01f01 if i try PCIRootUID what number is possible? 0 vga 1dvi 2dvi 3hdmi?
  6. GTX 750 Ti

    My graphics card is Asus GTX 750 TI - OC - 2GD5 => http://www.asus.com/nafr-fr/Graphics_Cards/GTX750TIOC2GD5/ Specs of this card => http://www.asus.com/nafr-fr/Graphics_Cards/GTX750TIOC2GD5/specifications/ Sortie D-Sub : Oui x 1 Sortie DVI : Oui x 2 (DVI-D) Sortie HDMI : Oui x 1 Support HDCP : Oui My IOReg file => http://www.partage-facile.com/G3SIHNPSJA/skunk___s_imac.ioreg.html Thank you for you fast reply!!!
  7. GTX 750 Ti

    hi , I changed my motherboard and cpu so I just put mac os side ... With an i7 4790k and asus maximus gene VII my GTX 750TI kan even loses the signal ... The Bios is 82.07.32.00.20 and my IOREG contains 4 framebufer ... Thank you Toleda I can check if the settings are right out of !!! Edit: I don't understand... you have GFX0 And me PEGP0!! It's correct? My IOReg file: http://www.partage-facile.com/G3SIHNPSJA/skunk___s_imac.ioreg.html Wath i change for actived HDMI or DVI please?
  8. Merci Gils pour ta reponse trés explicite!!! Je test dés que j'ai un peu plus de temps car encore une fois à force de reset Yosemite bloque sur la roue aprés le mot de passe et les fichiers sont iréparables... donc réinstallation oblige... Gils thank you for your very clear answer !!! I test as soon as I have a little more time because once again to force reset Yosemite blocks on the wheel after the password and the files are iréparables ... therefore obliged to repeat the inastalation from the start .. .
  9. GTX 750 Ti

    I've one dvi-hdmi adaptater, but not signal too... only on vga signal and QE/CI but the screen is no centrer and problem graphics detected.... For bios on Gigabyte Black I can not find it on google... Manufacturer Model Date compiled Version Interface Core/Mem Memory Links Asus GTX 750 Ti 2048 MBOC | 2014-01-13 00:00:00 | 82.07.25.00.12 | PCI-E | 1072 / 1350 | GDDR5 | Download | Details <=- It's my Graphics Card EVGA GTX 750 Ti 2048 MB | 2014-01-09 00:00:00 | 82.07.25.00.50 | PCI-E | 1020 / 1350 | GDDR5 | Download | Details P4-3751-KR EVGA GTX 750 Ti 2048 MB | 2014-02-11 00:00:00 | 82.07.32.00.50 | PCI-E | 1189 / 1350 | GDDR5 | Download | Details FTW2014-02 Gigabyte GTX 750 Ti 2048 MB I2014-01-14 00:00:00 | 82.07.25.00.6B | PCI-E | 1033 / 1350 | GDDR5 Download | Details GV-N75TOC-2G MSI GTX 750 Ti 2048 MB | 2014-01-15 00:00:00 | 82.07.25.00.1D | PCI-E | 1085 / 1350 | GDDR5 | Download | Details MSI GTX 750 Ti 2048 MB | 2014-01-14 00:00:00 | 82.07.25.00.52 | PCI-E | 1059 / 1350 | GDDR5 | Download | Details MSI GTX 750 Ti 2048 MB | 2014-01-03 00:00:00 | 82.07.25.00.1C | PCI-E | 1059 / 1350 | GDDR5 | Download | Details 750Ti-2GD5/OC NVIDIA GTX 750 Ti 1536 MB | 2014-02-03 00:00:00 | 82.07.32.00.02 | PCI-E | 1020 / 1350 | GDDR5 | Download | Details Palit GTX 750 Ti 2048 MB | 2014-02-14 00:00:00 | 82.07.32.00.60 | PCI-E | 1202 / 1502 | GDDR5 | Download | Details <=- I use this bios Work nicely on windows 7 but no on mac 10.10 for me StormX Dual Palit GTX 750 Ti 2048 MB | 2014-01-27 00:00:00 | 82.07.25.00.82 | PCI-E | 1202 / 1502 | GDDR5 | Download | Details StormX Dual
  10. Salut gils, Pour le test il faut utiliser tout les kext de ton fichier kext M 13A603.zip? Les resultat doivent etre ceux de cinebench? avec une config de base? Merci Hi gil , For the test to be used all of your kext kext file M 13A603.zip ? The result should be that of cinebench ? with a basic config ? Thank you Edit: -x necessary?
  11. GTX 750 Ti

    Hello everyone, I have a problem of signal lost on the hdmi port with a Asus GTX 750 Ti on Yosemite 10.10 and webdriver 343.01.01f03 ... I tried to flash the bios with a GTX 750 Ti Palit but still the same problem of loss signal ... I am looking for someone who'll flash the GTX 750 Ti with a bios that allows for the FUNCTIONAL hdmi ... I give little information on the procedure to flash bios of a map different if you ask ... Thanks in advance ...
  12. on Yosemite disk not installer, are installed one BootLoader? (Chameleon or Clover) if you are chameleon on your Hdd you have one folder Extra and chameleonboot.plist is in the folder if you ave installed clover you are Efi folder and in the folder you are clover folder and in the folder you are config.plist Sorry for my very bad english... I'm french
  13. Please, give you Specification system... Your graphics card is nvidia? Try boot with flag nv_disable=1 if you screen happend no signal (In your profile, edit signature and write your hardware)
  14. Thank you for you replys!!!!! But actualy i need use the boot flag UseNvidiaROM with chameleon and the problem is the bootloader restart... the bios named 10de_1380.rom is in Extra and if i renamed or move the bootloader run but no rom bios used...
  15. My problem is no sygnal on hdmi with asus gtx 750Ti Agpm controler say Unknown Nvidia driver it's ok because nvda is charged et loaded... After back on m'y backup agpm and iopcifamily same problem of MSR... I don't understand no signal on hdmi because on vga it's ok... I use kernel rc2 #1 of Bronya
×