Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About MonalisaCz

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Problem after instalation iDeneb, help

    Same problem... And after i install ideneb v1.3 i cant reinstal it and it shows many errors...
  2. Hello, i have problem with my pc and hackintosh. I have desktop pc with this configuration: Amd Phenom II x4 840 3,2Ghz - CPU K9N6PGM2-V2 - Motherboard DDR2 800Mhz 4Gb - RAM GTX260 896Mb DDR3 - Graphic , or i can use my older 9500GT 512Mb ddr3 , i dont wanna to play games or have dual boot for some time so i will have that graphic for working Mac os X HDD 80Gb Sata DVD IDE And here is my problem. I read many forums and topics about hackintosh and my motherboard but here is results for most of versions, so read. Kallyway 10.5.2 AMD/Intel - result: Restarted pc when dvd boot iPC 10.5.6 AMD/Intel - result: Restarted pc when dvd boot / but with "-v -x busratio=20 cpus=1" it boot but only write "still waiting for a root device" Snow Leopard 10.6.2. Distro AMD/Intel - result: Restarted pc when dvd boot iDeneb v1.3 10.5.5 - result: Installed succefully but after install it not boot, only write "AppleNforceAta found 0" or "still waiting for a root device" i tried many solutions like a rd=disk or arch, platform, -x -f -s -v and more... nothing Sorry for my bad english. And for information my motherboard dont have in bios AHCI but only IDE/RAID. Thanks for help, i want only hackintosh and it can be 10.5 or 10.6 but i want it work! Help me and thank you!