Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Mario1964

Members
  • Content count

    53
  • Joined

  • Last visited

About Mario1964

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Sorry i see only now the answer : UEFI Bios Msi z97m - gtx 980 - i7-4***K - x2 ssd x2 hdd 1tb - 16gb hyperX 1600hz Clover Clover v2.4k r4243
  2. I have it yet. but he won't boot
  3. Hello Guys i have a little problem and i need ur help! I install High Sierra on this SSD -as HFS+ it works -after converstion to APFS it won't boot anymore This is how clover recognize it : There's a solution to this ? Thx
  4. Hello Guys i have a little problem and i need ur help! I install High Sierra on this SSD -as HFS+ it works -after converstion to APFS it won't boot anymore This is how clover recognize it : There's a solution to this ? Thx
  5. i try to edit the plist with txt editor but it doesn't work , i need an plist editor ?
  6. A version for the new sierra 10.12.3 will be relase soon ?
  7. Airport - PCIe Half Mini

    BrcmPatchRAM2.kext (firmware update) BrcmBluetoothInjector.kext (device_ids only) Both or only 2nd ?
  8. Airport - PCIe Half Mini

    Hi Toleda I have this combo card BCM94352HMB/AzureWave AW-CB123H 5 GHz , all works (wi-fi 5ghz , airport, bluetooth). (Apple magic Mouse 2) But the problem is the frustrating lagging mouse I install the BT installing this kext : BrcmPatchRAM2.kext how can i solve ? Can be a solution relace this kext with : BrcmBluetoothInjector.kext Sierra 10.12.1
  9. Problem with GPU fan

    Hi this week i found a problem in my hackintosh : like in title , the gpu fan go and stop always ( the PC work , another problem is some glitch video like a white/black rectangle on the top bar ) i hava a dual boot on separate hdd, when i'm in windows all'its okay ( no video glitch no fan problem) . The Gpu is GTX 960 OC 4Gb windforcex Some one can help me ? ( the gpu is incompatible with hackintosh , or is broken ?) Thx for reply
  10. My configuration is: Motherboard: msi z97m gaming Video: Gtx 960 4gb OC Ram: 16 GB and other XD 1 HDD : GPT journaled OSX El capitan (UEFI, i create the boot uefi , and from BIOS i choose (Uefi):"Volumename", instead of "Volumename" ) 2 HDD : MBR Windows 10 ( installed NOT in uefi because he install the "windows boot manager" that boot alwayse as 1st,and i don't know how to change it as 2nd in bios) Now i want to dual boot both OS with clover, OSX works , when i boot windows he stops with a white line on the corner and the only way to "continue" is Turn off the pc. What i can do to make a bootable windows from clover ? ( if i need to re-install windows , tell me that I can ) Sorry for bad english thanks
  11. Gigabyte Gtx 960 non compatibile !

    Ehm..... si mi serve quella , ho appena notato che la scheda madre che proponevo è fuori commercio, c'è ne sono altre con caratteristiche simili , stesso socket e con la compatibilità al mio restante hardware ?
  12. Gigabyte Gtx 960 non compatibile !

    OK, mi fido e la compro in sti giorni, poi vi faccio sapere
×