Jump to content

mxm619

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About mxm619

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hey guys I'm getting this error whenever I boot my hackintos for some reason ebios read error: error 0x01 Block0x0 sectors 0 It repeats itself a total of 4 times, which takes about 4 solid minutes then boots my ssd with lion When lion boots up from the ssd it shows my mouse curser on a white screen doing the loading circle thing Then the mouse and system just freezes. I didn't do anything for it to do this, and I'm hoping I don't have to reinstall everything Is there a fix I can do? I didn't mess with the bios at all but I went in and checked to make sure it was configured correctly, and it was. If anyone can help me fix this issue without reinstalling the os ASAP I would gladly PayPal them some $ as this is urgent As far as the lion os goes, I've dried booting into my mountain lion USB and tried repairing permissions and repairing disk, the tried booting into lion (after waiting about 4 minutes because of the ebios read errors) and nothing has changed.. Could this ebios error be a chameleon boot loader issue? Maybe I can install mountin lion on Nother drive, and run chameleon wizard and install it on my main ssd drive? Would that work ?
  2. hello, i upgrade my hackintosh from lion to mountain lion. i reinstalled all the kexts i needed to and everything is working fine. however my screen resolution, which was working in lion after installing the nvidia graphics drivers, is now giving me any resolution options except one, which is 1024 x 768 i tried to reinstall the nvidia drivers and it wont let me because it is only supported in 10.7 or earlier os. i right clicked and went to package contents then payloads then ran the payload installer, which worked fine. but after restarting my resolution didnt change. my graphics card is showing up in the about my mac section too, but i cannot get my resolutions to show up. i use 2560 x 1400 as my main display in lion. any idas?
  3. mxm619

    [Solved] GTX 560Ti & Mountain Lion

    [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url].. since i installed lion very easy with it.. what method did you use?
  4. mxm619

    [Solved] GTX 560Ti & Mountain Lion

    how did you get past the black kernal panic after the gray screen? thats the only issue i'm having. i cannot get to the installer screen..
  5. mxm619

    [Solved] GTX 560Ti & Mountain Lion

    i've tried " GraphicsEnabler=Yes" and it doesnt work. just boots into a black screen after the loading gray screen...
  6. mxm619

    [Solved] GTX 560Ti & Mountain Lion

    if you figure it out please report back!
×