Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

sh0td0wn

Members
  • Content count

    84
  • Joined

  • Last visited

About sh0td0wn

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. I'm posting here because I've almost forgotten a lot about the OSx86 scene since two years ago when I gave up trying to get sleep and hibernate to work on my old desktop (10.5.2). Okay, so I installed Snow Leopard 10.6.3 retail on my Gateway laptop dualbooted with Windows 7 (GPT). Worked alright. WiFi worked, sound worked, webcam worked out of the box So I wanted to get my graphics card working so I tried following checco's guide to get my ATi 5650m working. Said I had to combo update to 10.6.6. So I did that, first without bootflags (using [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] legacy) and later in safe mode (-x flag). Got a kernel panic near the end of the update when I booted with both methods. Bunch of black highlighted lines with white text showed up on top of the GUI. It was repeated lines kernel panic and I saw some kext at the top called IOPlatformFamily. Why would that kext cause a kernel panic during the combo update? That's what I'm trying to figure out. Do I need to use some kind of boot flag on [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] legacy disk or should I install Chameleon first from [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url]/manually on an EFI partition and use a boot flag from there?
  2. Mobility Radeon HD 5650 QE/CI WORK! (26/2 Update!)

    I'm gonna try it tomorrow after my midterm. Let's see how much of a headache this is going to be trying to get this to work.
  3. Mobility Radeon HD 5650 QE/CI WORK! (26/2 Update!)

    Awesome! I want to try this! I've been holding out installing OSX again until there's a way to get 5650m working! Looks like the Chinese board is right! :censored2:
  4. Can't see the screenshot. What's the hint thing to register? Sorry, I'm not Chinese. If it really does work, then I can finally try installing OSX on my laptop. : D Does, QE/CI work? Resolution? EDIT: It does work! Screenshots at this thread.
  5. ALC883 finally 5.1 sound !

    Installing CHUD gives me a kernel panic..
  6. Vista Problem after Leopard Install

    Nope... I just tried it. Didn't work.
  7. I tried a new dual boot with Leopard today after using Vista for a while and not having Leopard installed. However, when I finished installed Leopard and I wanted to go back to Vista, I got some kind of winload file missing error... think it was.. \Windows\System32\Winload.exe missing. Is there a way where I can get my Vista operating system back? If there isn't, is there a way for me to access my registry through OSX because I can't find my Call of Duty 4 serial.
  8. Shutdown/Poweroff Fix

    I'm guessing this is an only-Intel fix right?
  9. ALC883 finally 5.1 sound !

    I was afraid of that >.>
  10. ALC883 finally 5.1 sound !

    I hope I get shutdown/reboot with this driver. *prays*
  11. I'm guessing its Tiger-only driver then.
  12. shotdown-ERROR already exists

    huh? i thought the thread was calling me... guess not lol
  13. restart/shutdown/sleep capable?
  14. AppleHDA ALC268 Shutdown Issues [SOLVED!]

    Meh, same issues as well... I wonder if installing a new kernel work? I'm going to try it if it works.
  15. Try an older MeDevil nForce kext?
×