Jump to content

drtomisred

Members
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About drtomisred

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. ML update 10.81

    Hi All, After updating 10.8.1, my wifi stopped working. All I can see is Wifi:no hardware found message. Any one can help with us. my config. lenovo g570 core i5, atheros network. i got hold of some lenovo kext and used I08211 kext, same kext was working fine prior to update. and i was able to access wifi before updating. also, seems like mouse ( trackpad) is not getting detected now.
  2. hi, i updated ML today, it was showing updates pending for long. after update i see kernel panic, somehow i get in the system, now its says Wi-FI No hardware installed. after installing atheros1cethernet, lan is working so m online.. but lost my wifi. also i lost, my trackpad gestures. e.g scroll but tap-click is working.. any help please...
  3. anyone? seriously no one else is facing this issue??
  4. can you send a link. i even tried deleting applehda kext as suggested by someone but to no use.
  5. hello i installed ML following this guide http://thetecherra.com/2012/07/10/tutorial-run-os-x-mountain-lion-10-8-gm-on-a-pc-hackintoshosx86-video/#disqus_thread. but after struggling with boot0 error ( fixed now by installing chimera), i am now stuck with keyboard and mouse of my laptop. it is not detecting even USB keyb n mouse nor the keyb mouse of my laptop. anyhelp please, cos i am sure if i get past his problem, i will uncover other issues with kexts etc like for ethernet, sound and wifi. thanks
  6. Hackintosh on a Lenovo G570...Can it be done?

    hi, after banging my heads for 10 days, my machine was booting fine but when i installed kexts for wifi, lan, audio.. i can only see KPs
  7. INstall Snow leop 10.6.3 on a laptop

    Ok.. thanks a lot..... for whatever.../:- i will find my route myself....
  8. INstall Snow leop 10.6.3 on a laptop

    Any help.?????
  9. INstall Snow leop 10.6.3 on a laptop

    I was able to install using ib00t legacy and latest mult1beast and system boot was fine.. but i need ib00t disk to boot, cannot boot from my HDD. also the options -v graphicsenabler=no cpus=1 busratio=24 doesnot seem to work. however i tried using -v graphicenabler=no and error was "systemuptime nanosecond 0" in addition, i reinstalled system again( 10th time). and now it has only 10.6,7 update instead 10.6,8 update. and also to mention, the error is got is b00t 0 error.. another point to bring here is.... i also cannot use the b00t option like -v -x graphxenabler=no etc..
  10. INstall Snow leop 10.6.3 on a laptop

    i used riginal snow leop 10.6.3 DVD..
  11. my laptop config I was able to install using ###### legacy and latest ###### and system boot was fine.. then i tried ###### as well. but i need ###### disk to boot, cannot boot from my HDD. also the options -v graphicsenabler=no cpus=1 busratio=24 doesnot seem to work. however i tried using -v graphicenabler=no and error was "systemuptime nanosecond 0" can someone help me how to fix this... and get the OS booting from HDD. i dont want any updates or anything ,just SL 10.6.3 , help me to make it work .. 2nd generation Intel Core i5-2450M Processor( 2.50GHz 1333MHz 3MB) Genuine Windows 7 Home Premium 64 Intel HD Graphics 3000 8.0GB PC3-10600 DDR3 SDRAM 1333 MHz 15.6" HD Glare with integrated camera 1366x768 Industry Standard Touchpad 750GB 5400 rpm DVD Recordable/Blu-ray ROM 6 Cell Lithium-Ion Lenovo BGN Wireless Bluetooth Version 2.1 + EDR One Year Notebook Integrated 2.0MP Camera HDMI (Out)
×