Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

denisrus

Members
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

About denisrus

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Java programming, hackintosh, C++
  1. Using latest Bronya kernel I have issues with text in Safari, Appstore and other apps. This bug is also in photo preview. I read a lot information (in this topic and many others) but I didn't find answer why it's appearing. Changing AMD framebuffers in clover didn't helped. Injecting my graphic card id also didn't help. But QE/CI and OpenGL are working. So is it a kernel bug or wrong framebuffer? Or something else? Or may be modding a vbios to support uefi gop will help? I attach a crash log file that was generated when I opened a photo in stock preview app (in .zip file .crash file (when uploading .crash file I've got a message that uploading this type of file isn't permitted)). Hardware: Motherboard: ASRock 970 Extreme 3 CPU: AMD FX-8320 VIDEO: Sapphire AMD HD Radeon 7870 Dual-X (HDMI connection to monitor) RAM: Corsair XMS3 4GB (1ps) Preview Crash File.zip
×