Jump to content
InsanelyMac Forum

ReB87

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About ReB87

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. ReB87

    Yosemite: Audio - Realtek ALC AppleHDA

    Solved. Deleted kext files that might have caused the problem. After that executed the script again. Sound is working perfectly now. Thanks!
  2. ReB87

    Yosemite: Audio - Realtek ALC AppleHDA

    What script did you use? I'm using Yosemite GM1, on a GA-z87HD3 board and "audio_cloverALC-90_v2.command" runs correctly. However, after reboot, I don't have sound. :'(
  3. I've just installed iATKOS_L2 from a DVD succesfully and without any problem's. The bootloader shows up and OSX starts booting. However, in the proces of Lion starting up, i get the message "Still waiting for root device". I know this is a common error, and I found some ways of fixing this. The bios settings seem ok (SATA normal mode, S.M.A.R.T. enabled). Also I found the following: I've checked the \System\Library\Extensions folder, and these files (Evoreboot, AppleRTC, FakeSMC and Chimera) are present. The only thing I notice is that there not present in the folder /Extra/Extensions. Somehow I doubt that this could be the issue, since the "Extra" folder is only for the Chameleon bootloader right? I've booted the system with a Ubuntu Live USB, so I can see the filesystem that Lion installed. I just can't edit anything because I don't have write rights. To get that I need to boot into OSX (which I can't ) and disable journaling. Is there someway arround this? And does anyone has any experience with the Optiplex 745 SFF (Intel Pentium D2160)? I have the feeling that I'm so close to getting this thing to work, but this last step is a kingsize pain in the **s.
  4. - please delete - posted in right topic: http://www.insanelym...dpost&p=1830230 sorry!
×