Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

breetai

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About breetai

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. how did you work out the audio? i have the same board, i tried iatkos l2 10.7.2 and still messing with no audio outputs
  2. ALC889 No sound 10.7.2

    Hello everyone, im trying to get the sound working on a gigabyte ga-h61m-usb3-b3 running an alc889. So far no kext has worked out. All i can get is an intel high def device to show but i can't select it on the audio settings. I uploaded some pictures so you guys can see how does it looks like. Everything else works fine! Update. So I decided to do a clean install but this time not using the distribution kexts and only did basic install. Of course no audio was detected so I used [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] with patched applehda and 889enabler now this time i could see an audio device, with id 889 but again no output or input to select on audio settings.
  3. Hello everyone, im trying to get the sound working on a gigabyte ga-h61m-usb3-b3 running an alc889. So far no kext has worked out. All i can get is an intel high def device to show but i can't select it on the audio settings. I uploaded some pictures so you guys can see how does it looks like. Everything else works fine! Update. So I decided to do a clean install but this time not using the distribution kexts and only did basic install. Of course no audio was detected so I used [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] with patched applehda and 889enabler now this time i could see an audio device, with id 889 but again no output or input to select on audio settings.
×