Jump to content

jcrcarmo

Members
  • Content count

    32
  • Joined

  • Last visited

About jcrcarmo

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Campo Grande, MS - BRAZIL

Recent Profile Visitors

1,168 profile views
  1. Thank you very much for your help. I'm going to try your config.plist file and I will post the results here.
  2. Hello everyone, Greetings from Brazil! Pardon me if I seem stupid, but why are there Nvidia web drivers for all releases of El Capitan if it only works from Sierra and up? This doesn't make any sense... I'm stuck with El Capitan on one of my machines because its CPU does not support SSE4.1 instruction, so I can't upgrade to Sierra or High Sierra. So, how in heavens do I make my Nvidia GTX 1050 Ti work on El Capitan? That is the question... Thank you for your time and help. I really appreciate it. Best regards! ************************************************ OS X El Capitan 10.11.6 from App Store Install method Uni--- + Multi--- Motherboard Gigabyte GA-965QM-DS2 (legacy boot only) Processor Intel Core 2 Duo E6700 @ 2.66 GHz EVGA GTX 1050 Ti (4 GigaBytes) 8 Gigabytes of RAM HD Samsung SATA 1 TeraByte ************************************************
  3. Hello everyone, Greetings from Brazil! I finally got sound working on my hackintosh install with an older version of VoodooHDA (the latest ones simply won't work), but when I play YouTube videos they lag out of sync, about one second behind the audio. I tried setting Clover Configurator with HPIC, Timer, RTC and HPET and also installed VoodooTSCSync, but to no avail. I'm attaching my config.plist file just in case. Any ideas on how to solve this issue? Thank you very much for your time and help. I really appreciate it. Best regards! macOS High Sierra 10.13.5 from App Store Motherboard Gigabyte G41MT-S2P F3 (legacy boot only) Processor Intel Core 2 Quad Q9400 EVGA GTX 1050 Ti (4GB) 8GB of RAM HD Samsung SATA 1TB config.plist
  4. Hello everyone, Greetings form Brazil! My sound used to be fine with Voodoo Universal 2.8 kext up to macOS High Sierra 10.12, but now that I installed macOS High Sierra 10.13.5 and using voodooHDA kext version 2.9.1 the sound is breaking up and crackling. I have already added the IOPCIPrimaryMatch in the kext's info.plist for my audio device (0x27d88086), but it didn't work as it did in macOS 10.13.3. Any ideas on what it could be? Thank you very much for your time and help. I really appreciate it! ************************************************ macOS High Sierra 10.13.5 from App Store Motherboard Gigabyte G41MT-S2P F3 (legacy boot only) Processor Intel Core 2 Quad Q9400 EVGA GTX 1050 Ti (4GB) 8GB of RAM HD Samsung SATA 1TB ************************************************ Sound Device Info: VoodooHDA 2.9.1 Codec: VT2020 Vendor 8086 Device 27D8 Sub Ven: 1458 Sub Dev: A014 ************************************************
  5. I am now trying to create a new DSDT for my system using MaciASL but come across two erros and one warning. Any ideas on how to fix this? Please refer to attached pictures. Thanks a million!
  6. Thanks for the tip, MaLdOn! I followed your suggestion and fixed the shutdown problem. I used an old DSDT file I had compiled for my Hackintosh long ago when I installed Mountain Lion and it worked perfectly for High Sierra. Now it shuts down quick and right. My system is officially perfect now. UPDATE FEB 1st 2018: actually now my system sleeps ok, but shutdown is intermittent, and I didn't change anything. Well, I guess I willl have to live with it. Not a big deal.
  7. Hello everyone, I have a working vanilla install of macOS High Sierra 10.13.3 from App Store and it's running great, except for shutdown. My system is able to sleep / wake / restart, but when I select shutdown it doesn't. It eventually reboots. Any ideas on how to solve this issue? Here's my Hackintosh configuration: ************************************************ macOS High Sierra 10.13.3 from App Store Motherboard Gigabyte G41MT-S2P F3 (legacy boot only) Processor Intel Core 2 Quad Q9400 EVGA GTX 1050 Ti (4GB) 8GB of RAM HD Samsung SATA 1TB ************************************************ Thanks in advance for your time and help!
  8. Hi MaLdOn, I reinstalled macOS High Sierra 10.13.3 and used your latest version of voodooHDA.kext and it's perfect now! Everything related to audio is working great! I guess my previous install was too messed up, so I gave it a fresh new start and it worked! Thank you very much for all your time and help. You've been very patient.
  9. Hi MaLdOn, unfortunately it did not work. Now I've decided to get a decent (newer) motherboard. I'll choose one that is most compatible in order to avoid problems such as the one I'm having with audio. Thank you very much for all your time and help. You're the best!
  10. Ok, I tried your instructions, but it didn't work. I'm enclosing the voodooHDA.kext you sent me with my audio device string (0x808627d8) and my config.plist file. Would you please take a look at them? I'd really appreciate it, MaLdOn. jcrcarmo.zip
  11. So, do I have to enter a string of my audio device to replace the one that's already there? I noticed that under CFBundleSignature there are four question marks ????. Do I need to put anything there?
  12. Hi MaLdOn, I'm pretty new at this level of 'hackintoshing', so please forgive me if I ask a stupid question. 1) Do you mean config.plist or info.plist ? 2) The VoodooHDA.kext should be installed in /Library/Extensions or in /System/Library/Extensions ? Thank you for your feedback!
  13. Hi bronxteck. I have an Intel Core 2 Quad Q9400 processor and the only VoodooTSCSync.Kext I found for a four-core processor is specific for LGA2011 CPUs and mine is a LGA775. Should I install it anyway? Thanks!
  14. Yes, my motherboard has a BIOS battery on it. I'm a newbie so I don't really know how to proceed now. I was able to get a lot done by myself simply by searching and reading guides and help forums online, but this audio issue totally baffles me. I have found very little info on it, maybe it's because version 10.13.3 is so new. None of the solutions I found fixed the problem...
  15. I should get a new mobo anyway. This legacy one is complicated in many ways.. Thank you very much for all your time and kind help. I really appreciate it.
×