Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About x86phre3x

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Best for AMD 64 3400+

    I am running Zephyroth AMD DVD on my 3800+ X2. Was using it on my 3000+ as well. Give it a try.. ;-)
  2. Only 1 core detected

    Yes there are 2 graphs Thanks. So which means it's System Profiler's issue?
  3. Only 1 core detected

    I installed the Zephyroth AMD and it ran fine on my machine with Athlon 64 3000+ (single core). But recently I upgraded my processor to a dual core X2 3800+. After the upgrade, the system still works but in System Profiler, it detects only 1 core. The processor name is detected correctly. Is there anything that I can do to make it detect both cores? Should I reinstall or is it the processor is not compatible with current Leopard hacks?
  4. 10.5.2 random kernel panic on AMD

    I hope somebody can help me out on this. Thanks.
  5. 10.5.2 random kernel panic on AMD

    Hi, thanks for the reply. I use exactly 2GB of memory. The kext used is from Bronya (Leopard 10.5.2 [9c31] : 10_5_2_leo.zip).
  6. Hi guys, I am using Leopard 10.5.2 (Zephyroth's) with this spec: AMD Athlon 64 3000+ ASUS A8N-SLi Radeon X1950Pro After installation, Leopard boots fine. But _sometimes_ the system will suddenly get KP but I can't even read the text, it's distorted. May it be the graphics kext causing this? These are what I have in my system: ToH 9.2.0 kernel Bronya X1950Pro kext forcedeth kext EFI v8 MBR nForce 2/3/4/5 kexts, not sure the version/make, comes with Zephyroth's DVD AC97 & Azalia kexts Can somebody help? If you need more information, please tell me.
  7. Work x1950gt pro ! Dev_ID = 0x72801002 and 0x72881002 !

    Anybody experiencing mouse tearing after installing the kexts? Any fix?
  8. 10.5 Leopard

    And I'm hoping Leopard does update their driver to support RV570 based card.
  9. Mac OS X 10.4.10 is available!

    Possible to directly update from 10.4.8? I had a hard time updating from 10.4.8 - 10.4.9. Hope this time it will success...
  10. Anybody knows where to edit to make Safari 3.0.1 installs on Hackint0sh 10.4.8 (JaS)? I can't seem to update to 10.4.9...
  11. Adding resolution in the list

    Thanks man, actually I just understand one think. When no kext is installed, none would be loaded. I ended up using Jccool's installer instead and now running OK with 1280 x 1024 @ 60Hz. Too bad, no QE/CI support though. I can live with that... for now...
  12. Hi all, I'm really new in this. Just want to make sure. Is it possible just to add the resolution list in 10.4.8? I installed the JaS version of it with X1950Pro (I know there is not much luck with this one). I didn't install any 3rd party kext from Titan, JCCool and even the most common hardware support was not selected during installation. Currently my OSX is displaying everything correctly but I only limited to 1024 x 768. Is it possible just to add resolution list somewhere? I tried JCCool before, but for desktop animation, it seems stuttering, but without JCCool's 0.3, it runs smoothly. Currently I'm installing OSX again so I can't tell whether the default driver used enabled QE/CI or not. Will update later. If it's not possible, some explanation would help.
  13. Everything is installed and working fine. Only my graphics card haven't get driver install. So I'm stuck at 1024 x 768. Can somebody help me out with this problem? The graphics card is XpertVision Radeon X1950Pro 512MB. Any driver for this? FYI, I'm really really new to Mac OS X. Hope you guys can help me out. Thanks