Jump to content
InsanelyMac Forum

polle58

Members
  • Content count

    35
  • Joined

  • Last visited

About polle58

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. polle58

    Wifi Wpa2 not Work - Wep Work - Help Me

    I have this too, seems realy macs have same problem. workaround: in network settings choose "assist me" and then choose your accespoint, fill in password and then connect, in that way wpa2 works for me, you have to do that everytime after reboot and so, setting aren't kept. Think we have to wait for apple for a solution, see also here: http://superuser.com/questions/664263/issues-connecting-to-wpa2-with-user-authentication-mavericks
  2. solved, after installing the securityfix 2010-007 and a reboot (which reloaded the kexts I think) eveything works as it should be, must have been a permission problem I think, nevertheless the update is just fine now
  3. Seems I have one more problem left: USBMassstorage doens't work, still no solution, will look further, if anyone has an idea, please don't hesitate...
  4. Alreay used a long time a version of leopard on my hackintosh. Recently got at once serious problem with the system (first time, worked fine for months, years) As I din't wanted to loose my personal stuff and didn't make a backup (stupud I know) I decided to install leo4all 10.5.2 on a usb harddisk and after transfering user accounts from theold install to the new one and reapiring ownership I had again I working install and did'nt loose anything. As I got a reserve install of leo4all I decided to experiment al bit. On the web I downloaded the zephyroth software updater and installed with this tool the 10.5.8 combo. The installer stalled at the end, and after some three hours I shut down the pc. Tried to bot again, but of cours it failed. Just booted to my repaired leo4all and installed Kernel version 9.8.0 for AMD by AnV (installed kernel and System.kext), repaired permissions and rebooted and this time boot went fine. I had just two isuues: my videdriver didn't work right, scrolling in webistes was bad and things like that (have a nvidia card), it was easily solved by installing corevidia, after that everything ok with quarztextreme, rotation,quartzGL enabled. Only thing left was that my PS2 keyboard and mouse didn't work. USB keyboard and mose no problem. sudo -s cd /Volumes/YOUR-HDD/System/Library/Extensions/AppleACPIPlatform.kext/Contents/PlugIns/ rm -Rf AppleACPIPS2Nub.kext rm -Rf ACPIPS2Nub.kext cd /Volumes/YOUR-HDD/System/Library/Extensions rm -Rf ApplePS2Controller.kext rm -Rf ApplePS2Controller.kext.orig rm -Rf AppleACPIPS2Nub.kext rm -Rf ACPIPS2Nub.kext then I used osx86tools to:Repair Permissions / Set Extensions permissions / Clear Extensions Cache InstalledVoodooPS2Controller-0.98 After rebooting again, now everythings works as expected
×