Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About moldyman

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hi. First off, I want to say thanks for your work But second off, I seem to encounter errors with this release. It installs very cleanly and nicely. (I'm trying this on a last gen Asus F3JP, with a Core 2 Duo, 2 gigs of RAM, 120gig Hard drive and an ATI Mobility Radeon x1700). I use the vanilla kernel and ACPI, the Natit ATI drivers for x1x0 cards and the boot EFI guid). But when I try to boot (with an ethernet cable plugged in) after the install, I hit the following error everytime and the system hangs: Jan 27 14:59:09 localhost mDNSResponder mDNSResponder-164 (Nov 4 2007 13:23:04)[46]: starting Jan 27 14:59:10 localhost mds[45]: (/.Spotlight-V100/Store-V1/Stores/BF4612E7-2CD8-4FE5-AAE4-EB90E360D8DC)(Error) IndexCI in ContentIndexOpenBulk: No index When I attempt to boot without an ethernet cable plugged in, it hangs at (paraphrasing) PhyWaitingforPing TIMEOUT And when i try to boot in safemode with -x (as was suggested to me), it hangs after ATI loads at (paraphrasing) Natit: Video Setup=ATI Unknown Type Any help regarding this would be nice. Or an answer if this is a fixable (by the user) issue or not.
  2. Linux Distributions

    I like CentOS, because my university used it, so I'm comfortable working in that enviroment. But since you didn't have that lsited and I didn't feel it deserved an Other vote, I put Ubuntu. Another very good distro. It has the right idea, "Linux for Dummies" mentality. Because in this world, 95% of the people use Windows and use it because it's simple, it comes with the comp, and it takes very little to get working initially. Xubuntu for the win!
  3. Full ATX form factor will not fit in a G4 case. I tried that too... At any rate, I've heard success stories with mini-ATX mobos for both the G5 and G4 cases.
  4. JaS 10.4.8 ethernet

    I keep getting bus errors. Along with alot of other things that say they don't have support for the architecture specified.
  5. I had a broken PowerMac G5 once. (Long story but f you very much the TSA). I stripped it clean and tried installing a PC into it. I did the stupid thing and tried to use the I/O ports in the rear via cables. If I hadn't and found something for the front ports instead... I might've suceeded. ANyway, good job to those who did suceed
  6. Hi, new here. Just wanted to say I ran into the same problem but fixed it, and it wasn't anything too fancy. (Thanks to the posters before who fixed and posted ). Background: I have an Asus F3jp notebook with a 2.0GHz Core 2 Duo processor and an ATI mobility radeon x1700. I had the "kernel panic" screen with no kernel panic debug info (I've run into kernel panics before, so I as befuddled). Anyway, after reading up on this thread, I only installed the necessary optional package (The Intel patch in my case) and it worked fine So just a headsup to most people, don't go overboard on those installs!