Jump to content
InsanelyMac Forum

confucious

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About confucious

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Contact Methods

  • Website URL
    http://blog.iphone-dev.org/

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    iPhone
  1. I figured out that it was just a splash screen saying it was on 10.7.2 and it was actually on 10.7.4 I managed to download what I needed over an ethernet connection and after messing about I managed to get it to boot without erroring but, in trying to get wifi working, I managed to disable ehernet. I have 3 connections showing in Network->settings - 1 wifi and two ethernet. When the ethernet connection was working it was showing as the wifi connection. Now I just get network cable unplugged showing on all 3 connections and no lights on the ethernet port. The realtek network utility says the wifi is disabled and needs to be enabled in settings.. I now have no network but a functioning machine. I have no idea where to start fixing the problems.
  2. Thanks for the reply. Isn't Chamelion the Boot loader? The seller has burned me a CD and DVD which are in the post and he has provided instructions on how to do a clean install which i will try if I can't resurrect this. I mentioned the computer in the title, it's an Acer Aspire 4315 I am downloading the 10.7.4 upgrade as I am typing this and will give it a go. thanks again for your help.
  3. Hi Having spent the past 25 years working with Dos/Windows I've never used a Mac but having got the iOS Hackers handbook it appears i now need one, so I bought a ready made Hackintosh which was running 10.7.2 (iAtkos and chameleon BL). Like an idiot i did a software update to 10.74 - or thought I did, but now my computer wont boot normally. With the verbose boot it runs through until I get a black screen with white block cursor in the to left then every few seconds it flashes up "com.apple.launchd 1 com.apple.coreservices.appleid.authentication xxxx Exit timeout elapsed (20 seconds) killing" Where xxxx is a 4 digit number that varies each time before going to the black screen with cursor again and repeating with a different number. It will boot into safe mode but it is still showing as 10.7.2 Bearing in mind that I am a complete noob with Macs does anyone have any idea how I can go about repairing the damage I have done? Many thanks conf
×