Jump to content

cobradera

Members
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

About cobradera

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 06/08/1987

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Sure, here is the DSDT attached. Let me know if you need anything else. DSDT.aml.zip
  2. I got it to sleep partially! It is now going to sleep and waking up properly and bluetooth is powered on also. It is now going to sleep and not waking up but the bluetooth device is not powered on when waking from sleep and it shows up as Not available. I played with the values in PRW and now it's not waking up instantly anymore. Here are the current values: Name (_PRW, Package (0x02) // _PRW: Power Resources for Wake { 0x0B, 0x03 }) What I understood is that in this case, the first argument 0x0B is the name of a method in the GPE scope which gets called and wakes the system from sleeping. So, Initially I had 0x0D which took me to the method _L0D and was causing instant wake Method (_L0D, 0, NotSerialized) // _Lxx: Level-Triggered GPE { If (\_SB.PCI0.EHCI.PMES) { Store (One, \_SB.PCI0.EHCI.PMES) Notify (\_SB.PCI0.EHCI, 0x02) // Device Wake Notify (\_SB.PWRB, 0x02) // Device Wake } If (\_SB.PCI0.UHCI.PMES) { Store (One, \_SB.PCI0.UHCI.PMES) Notify (\_SB.PCI0.UHCI, 0x02) // Device Wake Notify (\_SB.PWRB, 0x02) // Device Wake } Notify (\_SB.PCI0.GBE, 0x02) // Device Wake Notify (\_SB.PWRB, 0x02) // Device Wake } So I decided to change the call to another method above, in my case _L0B Method (_L0B, 0, NotSerialized) // _Lxx: Level-Triggered GPE { Notify (\_SB.PCI0.PCIB, 0x02) // Device Wake Notify (\_SB.PWRB, 0x02) // Device Wake } Thanks for the help!
  3. Nope, still the same. Deleted PRW and the log still says this: 2017-09-09 21:10:14.530796+0300 localhost kernel[0]: (AppleACPIPlatform) Wake reason: GBE UHCI However, I think that some of those values could do the trick. Just have to figure out what values work. It would be great if you could find what possible values are allowed there, or any other suggestions you have.
  4. Yes, the display does not power off and the fans spin at top speed. Before editing the DSDT, it immediately woke from sleep, and after pressing a key on the keyboard or mouse click, the image would show up on the screens. I did all the changes yes. After patching something (good?) did happened because it behaved like it went to sleep even though it completely shut down. Maybe there are other values to put in PRW / GPE but I can't find any on the web. One question: You recommended that I put some new values in the PRW method. How did you knew what values to put there ?
  5. Tried it and it goes to "sleep" just that it's like a complete shutdown. When pushing the power button again, the fans keep spinning and it's not starting. What other values could I change there ? Is there a list of them ?
  6. Hi all, I recently bought a Broadcom BCM94360CD WiFi + Bluetooth card from here. After plugging the bluetooth USB on the motherboard the computer is now waking from sleep instantly. As a wake reason, I had: 2017-09-05 22:36:57.411193+0300 localhost kernel[0]: (AppleACPIPlatform) Wake reason: GBE USBE 2017-09-05 22:36:57.411195+0300 localhost kernel[0]: (AppleACPIPlatform) Wake reason: GBE USBE I found on insanely mac a patched DSDT for my motherboard here and i downloaded the file AsusP6TDeluxeV2_boot_132v1.15.7z.zip After putting the DSDT in EFI/CLOVER/ACPI/patched/DSDT.aml, now I get the following wake reasons: 2017-09-09 16:33:49.448410+0300 localhost kernel[0]: (AppleACPIPlatform) Wake reason: GBE UHCI 2017-09-09 16:38:27.775304+0300 localhost kernel[0]: (AppleACPIPlatform) Wake reason: EHCI UHCI My current specs are: MB: Asus P6T Deluxe V2 CPU: Intel i7 930 @2.8Ghz GPU: nVidia GeForce GTX275 Can you point me in some direction to try and fix this ? Thank you!
  7. Thanks MaLd0n for this guide, now i have a fully working Lion I did had to do some extra work to get the Dual Display, Sound, Ethernet and SLEEP working but everything is ok now. I have an Asus P6T Deluxe V2 i7 930 Nehalem @2.8GHZ Gainward nVidia GTX 275 @896MB 6GB Kingston DDR3 RAM The problems i had were that after the install of the Lion i had only one monitor working, no ethernet, no sound, and no sleep. What i did to get them all working for my config: 1. Video : Edit /Extra/com.apple.Boot.plist and added this extra lines: <key>GraphicsEnabler</key> <string>Yes</string> 2. Ethernet: Copy Marvell88E8056.kext in /Extra/Extensions Link also: http://ul.to/s1aqn5n4 3. Sound: Copy AppleHDA.kext and AD2000b.kext in /Extra/Extensions Link also: http://ul.to/bhto5qn6 4. Sleep Copy SleepEnabler.kext in /Extra/Extensions Link also: http://ul.to/75ykbwr1 I found this kext link posted by TomTheGeek here: http://www.insanelymac.com/forum/index.php...t&p=1706710 After adding all the kexts, i just ran the KextUtility (i am actually using a Snow Leopard KextUtility and it seems to be working ok) let it run till it finished and restart after that. All the resources are taken from this amazing forum and i wish you all to keep up the good work For any questions, contact me and if i will be able to help i will Marvell88E8056.kext.zip Sound.zip SleepEnabler.kext.zip
  8. Anybody get SLEEP to work?

    Hi All, I used the SleepEnabler.kext from the link provided by TomTheGeek on my Lion and Sleep is working perfect. I placed the kext in /Extra/Extensions and after that just ran kextutility and restart and now Sleep is working. The motherboard i have lion installed now is an Asus P6T Deluxe V2 and everything is working ok. Thanks to MaLd0n for this great guide here : http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=256729
  9. Hello The problem i have is when i use Disk Utility. I have 3 versions of Mac OS X : 10.4.8(JaS) / 10.5 (ToH) / 10.5.1( Kalyway) I have a 400 gb sata II western digital hdd partitioned in 2. 1st partition (the boot partition) has 30 GB 2nd partition the rest of the space. I changed the File System of the 1st partition from NTFS to EXT3, EXT2, FAT32 to try to make it work. Here is my problem: When the installation starts and i go to Disk Utility to erase the 1st partition and convert it to HFS+ it prepares for erasing the partition and after a while it gets stuck and i can`t do anything. I have to reset the pc This is my configuration
  10. Hello I am currently trying to install OS X 10.5 but i get stuck at Disk Utility I have the ToH 10.5 DVD version and Kalyway 10.5.1 DVD version. I have a 400 gb wd sata II hdd partitioned in 2 : 1st boot partition 30 gb and the 2nd one the rest of the space, both ntfs The problem i have is like this: When i go to Disk Utility and try to erase the first partition to convert it to HFS+ the program says Preparing to erase and after a while it stops responding and i have to reset my pc I must mention that i tried converting the 1st partition to fat32/ext3/ext2 and then repeated the process and the same result My pc config is : MB : Asus P5N32E SLI PLUS Video : nVidia 7900gs 256mb/256bit RAM : 2*1GB Dual Channel 800 Mhz Corsair HDD : 400 gb WD Caviar Sata II IDE : DVD-RW Help pls!
  11. AFTER 2 headaching and not sleeping days PROBLEM SOLVED. It seems that my problem was caused by the default Nvidia Drivers. Solution was found here in this forum but the thing is that the error appeared under a different name here. Here is how i made: Booted in single user mode by pressing F8 at the Darwin prompt, using the '-s' boot option /sbin/fsck -fy /sbin/mount -uw / cd /System/Library/Extensions mkdir disabled mv NV* disabled kextcache -k ./ reboot
  12. Hello! I am new to Mac. I have a Pentium Celeron 2.26 ghz, 512 ddram, 64 mb GeForce MX420, 200GB Hdd Maxtor( 2 partitions : 1 hfs+ and one ntfs) I have booted the dvd and installed the system, and when i customized it i selected the intel processor option. The first partition had windows vista and when i booted Jas's mac os x10.4.8 dvd i formatted the partition with disk utility. The partition was primary and active in windows. After i install the os x and reboot when it tryes to start i get an message You need to restart. Please help!
×