Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About user3012

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
  • Interests
    Long time in osx86 community :-)
  1. Clover General discussion

    I also had thought it would work first time - anyway it is working now - I have the UUID I wanted. Thank you for your time :-)
  2. Clover General discussion

    blackosx, hello thanks for replying I remember talking to you a long time ago, probably around 2007 when I first started playing with osx86. I am now trying Clover but am a complete newb at it so have probably missed something or misunderstood something. I tried editing with plistedit pro but it still won't work for me - am attaching my config.plist in a zip file. Also a screenshot of what I see in Hardware Overview after rebooting with that plist. As you can see the Hardware UUID does not match the one in the config.plist edited had a problem with uploading the plist in zip file - will try adding it in a separate post here is the config.plist in a zip file OK just discovered something - I removed the Custom UUID and InjectSystemID from the the config.plist - rebooted and discovered that the hardware UUID I wanted is now showing in the Hardware overview. Is this the way its supposed to work? You add the Custom UUID, reboot and then remove it and reboot again. config.plist.zip
  3. Clover General discussion

    EDITED OK I removed that hard drive and connected another one with Mavericks and Clover v2k_r2671 also has Clover Configurator - however on this drive no problem with disappearing lines :-) so that is progress. It was clean install of Mavericks 10.9.2 with Clover v2k_r2652 which has then been upgraded today to Clover v2k_r2671. So ignore the disappearing lines - whatever caused that is not affecting this drive. but although the Custom UUID I want is in the System Parameters section of the config.plist I still don't get that UUID as the Hardware UUID in System Profile. What could cause that?
  4. Clover General discussion

    @slice, before I ask my question - thank you for all the work you have done on this! I have just found this post after searching - I want to do exactly the same thing - I want to retain the same hardware ID when I rebuild my computer (which I do fairly regularly) I opened my config.plist and edited as per the instructions you gave above (using my own hardware ID obtained from my System Information/Hardware Overview) but when I reboot I see that a different Hardware ID is showing in Hardware Overview (I suspect automatically generated) - is there something which could be overiding this section of the config.plist? edited to add I see after I reboot that the two lines I had added after the Custom UUID string have disappeared - is this normal behaviour? the lines are <key>InjectSystemID</key> <false/>
  5. R.I.P. RevoGirl

    Rest in peace, thoughts and prayers with her family at this time :-(
  6. G5 Front Panel to ATX I/O Cables

    I would also like to order one, I am in UK thanks