Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

  1. Past hour
  2. NvidiaHater

    [pre-release] macOS Mojave

    Just updated. Dynamic Theme finally works with Dark Mode enabled.
  3. gengik84

    Problema installazione mojave

    Cosa? la EFI non compatibile? non è così...non c'entra nulla... è per il tuo hardware.. e se fosse errata nemmeno avresti fatto il boot il tuo problema è la scheda video e i web driver
  4. gengik84

    Mojave 10.14.1 beta su Clevo M68

    Essendo un installer creato col metodo ufficiale Apple "create install media" di fatto è un installer "chiuso" che non permette modifiche..e facendole anche in caso si può corrompere il tutto
  5. ricoc90

    Geforce GT610 works under Mojave

    As shown in the screenshot, yes it is. Edit: Wait, GT 610 has only Fermi, right?!
  6. babbenwand

    Radeon HD 6470m QE/CI Help

    I inject all the kexts and I also use Inject ATI in clover and I can see my gnu in clover nut can't see it in system information under graphics tab in Mac. I am using Mac OS Sierra and I only have intel 2nd gen graphics family so it has no QE/Ci and the graphics are glitchy .So I want to get my AMD GPU working.I even tried faked but nothing.I don t know where to start.Can anyone help me ? Thanks
  7. Today
  8. Zenith432

    Clover Bug/Issue Report and Patch

    The sensible way to handle XhciDxe is to either embed it into boot6 with -D ENABLE_USB_XHCI or not use it at all. It doesn't belong in drivers64 or drivers64UEFI.
  9. iamprabhuantony

    Geforce GT610 works under Mojave

    Geforce GT610 really?? Hi Bro, is it Metal Supported??
  10. DangerNemesis

    Problema installazione mojave

    Ragazzi non mi sono arreso..sto creando dinuovo la pen drive stavolta con tinu..Sapete per caso se c'e una efi completa per 10.13.5? Vorrei cambiare efi visto che quella che ho non vorrei non sia compatibile Nel frattempo creo la efi con clover 2.4..per vedere se starta.. in caso mi postate una efi completa @gengik84 @ITzTravelInTime @iCanaro
  11. Hello,I have Radeon HD 6470m and I can see it in clover in graphics tuning and clicked Inject ATI and load Vbios and I also installed the kexts mentioned above but still I can't see my radeon gnu in system information under graphics . Can anyone help me ?
  12. gotmilk70

    Site Issues

    I try uploading the zip, the raw file, none of it works. It just does the same thing. Wether I select it from the choose files link or drag the files into the area.
  13. cavallo

    Mojave 10.14.1 beta su Clevo M68

    Sulla CIM confermo. Funziona benissimo anche quella precedente, ma per me non va bene perche' una volta installato non posso eliminare ill file PlatformSupport.Plist da S/L/ core services, almeno si potrebbe ma mi sa che sua troppo lungo.
  14. fantomas1

    Site Issues

    @gotmilk70 In which format you're trying to upload your dsdt file?
  15. Slice

    Clover Bug/Issue Report and Patch

    We can avoid duplicate choice by copy drivers with different names XhciDxe-64.efi to drivers64 XhciDxe-64U.efi to drivers64U
  16. gotmilk70

    Site Issues

    I am experiencing errors trying to upload any file at any file size. I see there is currently a file size limit of 2MB, but as I was uploading a DSDT file (135K)...it tossed an error and said I needed to contact support.
  17. cavallo

    Mojave 10.14.1 beta su Clevo M68

    Con la DP2 tutto ok, installazione come con la prima ma stavolta funziona tutto ma tutto. Ho dei test personalizzati che non hanno nulla a che vedere coi benchmark. Webcam non sfarfalla, video hd sia miei sia di you tube anche a 1080 non perdono fotogrammi e quando li chiudo non sciano, quando parte la app del wifi esterno appare la scelta dello schermo e non ho sfarfallii ne all'avvio ne all'apertura e/o chiusura di finestre e parte velocissimo. Dimenticavo il Launchpad funziona benissimo.
  18. Hey everyone,So I decided to move on from my aging Alienware M15x and graduate to something newer. I picked up an HP Elitebook 8770w Mobile Workstation laptop and also added some upgrades. In theory, it should be a lot more compatible than my older laptop. But of course, I ran into some trouble. Let me provide a little information about it. First, ze specks!HP Elitebook 8770w Mobile Workstation --Intel QM77 Mobile Express ChipsetIntel Core i7-3840QM Mobile Processor (2.8Ghz Base / 3.8Ghz Turbo)16GB Crucial Balistix Sport DDR3 1600Mhz RamnVidia Geforce GTX 970M 6GB GDDR5 Graphics (No Intel iGPU, it is turned off by OEM/BIOS)1x 480GB Seagate 600 SSD (Win10) / 1x 500GB Samsung 850 mSATA SSD (macOS) / 1TB Hitachi 7200RPM HDD (Storage)Broadcom BCM94532HMB WiFi/BT Combo cardIDT High Definition Audio IDT (92HD80)Running macOS 10.13.5 on Clover UEFI r4558 (APFS File format)Now on to what works and what does not:Video: Not working. Tried enabling through clover and installed the newest nVidia web drivers. Does not boot without nv_disable=1.Audio: Not working, may need to patch AppleHDA. Need to read the guides on it, but not as important as video now.Power Management: When generating my own SSDT w/ssdtPRGen, System does not boot properly. Gets stuck on kext Stall[0] error. Started to use generated DSDT. Also enabled IvyXPCMWiFi: Working. Used the FakePCI kexts. Handoff/Airdrop supported.Bluetooth: Working. Used the FakePCI/BCRM patch files. Instant Hotspot supported.Sleep: ? Have not tried due to incomplete Power Management.Brightness: Does not work. Assuming due to Graphics not working correctly.Battery: Not working. Tried Rehabman's ACPI Battery Kext and gave ACPI errors on verbose boot.USB: So far as I can tell working.Keyboard/Trackpad: So far working.Camera: Working.App Store: WorkingI have done quite a bit of research and searching for other people that have this laptop does not show anyone with a High Sierra installation. Took a while just to get the settings right to actually install the OS. Used the latest available Clover build (r4558) and followed Rehabman's Probook guide using the 8x70p profile. After a reboot, does not start. Started up with USB and it boots with nVidia disabled. Audio and others at that point still was not working. I had to reinstall macOS due to it not booting at all when installing all of the repositories and files. This time I decided to do a clean install. Extracted my own DSDT/SSDT, patched and compiled it. When adding the SSDT generated from ssdtPRGen, the system does not boot. I edited the config.plist to enable the Nvidia web drivers but no luck. For now, I am using my DSDT and nVidia disabled. I have tried everything I was able to research how to do. I would like to get at least video and power management working. I tried the MacBookPro 10,1/11,1 profiles and tried to Override the EDID, no go. I also tried to inject the GPU through DSDT, that did not work. I tried various fixes and all did not work. I have been working on this for a while and maybe I am just missing something. If anyone can provide any insight or help, I would greatly appreciate it. I would attach my DSDT files as necessary, but it keeps failing every time I try to add an attachment on here. Please let me know how I can provide any files to anyone who is willing to help! Thanks!
  19. Hi ... I know this won't be a helpful reply but I'm away from macOS and hackintosh scene since long ago. I did experimental installs with 10.12 personally and it should work but I'm not sure if the guide is correct enough at the moment and after all the updates Sierra received. What I'm sure of is that I did not attempt using High Sierra at all and I have no idea about fixing things for it to work fine on our notebook. With that said, I have plans to try Mojave once it is released and hopefully we all could get it to work great. Sorry for the late reply, Ahmed
  20. OK, trying to build with UDK2018 now... About my prev. error, I wonder.. why I can't find "EXT_PACKAGES" folder somewhere else from EDK2 dir.
  21. Gen4ig

    Vega Frontier Edition on High Sierra

    I have Asus Strix Vega 64 OC and the same issue with fun speed. One of way I flash bios from Saphire Vega 64, fun is ok, but work only one DP port
  22. Maybe, new ebuild.sh doesn't create EDK2/Ext_Packages. Here is my issue on my rig
  23. Official instructions here. My own "script" (if I can call it that, lol) here. It assumes you've never built Clover, so it will also recreate the environment. If you have a /src folder already in place, you might wanna rename it to src2 or something, so that it can create a separate one. It just helps to automate the process a little bit. So you don't have to manually copy-paste each command in terminal.
  24. You can find UDK2018 tools made by cvad in clover third party tools topic
  25. iodine131

    Vega Frontier Edition on High Sierra

    Thanks for letting me know. I found my registry is in ASCII but the registry files in overclocker.net are in UTF-16LE Text editors are smart enough to handle that but stream/text command line tools ain't so smart (or perhaps it was me who wasn't so smart). I wrote a C program to decode the original registry files. After that, the same convert.sh should work well. cd /path/to/extracted/location/decode-and-convert ./decode <original.reg> <output.reg> ./convert.sh <output.reg> If you are using macOS 10.13, the binary *should* work OOB, if not, just hit make decode The convert.sh, decode binary for 10.13, as well as its source code are in attachment. Edit 1: I can't upload attachments for unknown reason......here is the archive in AWS S3: https://s3-ap-southeast-1.amazonaws.com/iodine131-macos/decode-and-convert.zip Edit 2: I think the RadeonSoftPowerTableEditor outputs registry files in ASCII instead of UTF-16LE. That's why I can't reproduce the issue previously.
  26. Uhmmb, seems I missed this.. so tell me plz how to build with UDK2018. Thanks.
  27. Yeah, I don't know about that... I didn't use the build_clover.command script for that... I just thought it might apply to you too. Also, I'm using UDK2018 instead. So...could be different (and apparently it is).
  1. Load more activity
  • Newsletter

    Want to keep up to date with all our latest news and information?

    Sign Up
×