Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  


1 post in this topic

Recommended Posts

So I had windows installed. I shrinked the partition. Made space for iATKOS v1.0ir2.

Used GParted Live CD to create partition and set flags.


I have intel GMA950 (x3100) video card, Intel 82562V Network adapter

Everything works (I've used the AppleHDA with STAC9227_0x83847618Installer to patch audio) except the network (this means internet too)


Please, can anyone help my get the network up and running? And as I searched for solutions I've seen that there are others with the same situation!!!


Another problem that I have is that I cannot boot without the iATKOS DVD. I wanted to make it to toal boot by editin the boot.ini and copying the chain0 file but I get some chain error when I select Mac OS X. And even if I put the boot flag on the OS X partition it won't boot without the DVD, it gives me some other error.


One more problem would be the refresh rate is there any way of increasing it? (I have a CRT monitor, Samsung 795DF)?

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.