Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

7600GS or 7600GT and TV-out

4 posts in this topic

Recommended Posts

In the Natit wiki there is at least one mention of a 7600 card working with TV-out. I have now tried 3 different such cards but TV-out is not working on any of them.



Can someone who has TV-out working on a 7600GS or 7600GT please post:


*) What version of OSX86 you've installed (including upgrades)

*) Brand and model of your card

*) Which Natit version you are running

*) What kexts you used and which ones you modified

*) How is your card connected to your TV? S-Video, Composite, Component etc???


*) Anything else you had to do to make it work. (Like, did you add an EDID for the TV??)



Thanks in advance!


EDIT: Even if you don't have the time to answer all those things, please tell me IF you've got TV-out working on a 7600 card.

Edited by tomtefar

Share this post

Link to post
Share on other sites

yep, through s-video cable. But, you have to reboot and you can't have any other monitor connected at the same time. I'm using 0.1 as 0.2 doesn't works as well for me.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.