Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


4870 working on Mavericks 10.9.2 - Need help getting dual HDMI display to work

2 posts in this topic

Recommended Posts

Installed 10.9.2 as a new install on a Gigabyte GA-EP45-UD3P using a Chameleon-based installer and no DSDT.   Everything works fine.  


The Sapphire AMD 4870 512MB has worked perfectly from the start (on one monitor) with QE/CI but had no dual monitor support.  Using DVI to HDMI adapters to feed the two 1920x1200 HDMI displays.


To try to get monitor #2 to work, I installed "QE/CI Exotic Patch for Mavericks 10.9.2" by Sascha_77 from this forum.  Am able to see boot up text on both monitors during boot.  I can use the "Gather Monitors" from OS X System Preferences to "arrange", but monitor 2 never lights up (other that during the boot process).  


I'm using the main x16 slot and PEG setting in the BIOS.


I haven't seen definitive success with dual displays as a result of any googling.  


Graphics/Displays system info screen capture is attached.   


Any ideas?






Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.