Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

Unable to start Cache Server - ML Server -

1 post in this topic

Recommended Posts

I'm running ML 10.8.5 Server.


All servers work very well except from Cache Server.


When i try to enable it i see from console:


03/02/14 14:17:50,762 AssetCache[5225]: Caching server started
03/02/14 14:17:53,823 AssetCache[5225]: Request for registration from https://lcdn-registration.apple.com/lcdn/register failed: HTTP response 400, body "INVALID_DEVICE"
03/02/14 14:17:53,823 AssetCache[5225]: Registration rejected.
03/02/14 14:17:53,823 AssetCache[5225]: Server is suspended.  Will re-register in 3600 seconds.
03/02/14 14:17:55,995 AssetCache[5225]: Server shutting down (15)

Apple Store and iMessage are working flawlessy. I'm also running latest chameleon bootloader.


Do you know a fix to this?



Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.