Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

DV2000: USB and Broadcom not working properly

1 post in this topic

Recommended Posts

Hello everyone ! I gotta start somewhere and, well, here I am !


So basically, days ago, I made my first hackint0sh on a HP Pavillon DV2000 (the old one, with the Core Duo @1.83Ghz and the GMA 950) with the help of iAtkos S3 V2. Everything is working pretty fine except for the USB and the Wifi (also the Ethernet, but I don't need it): when I connect an USB key, nothing happens, OS X doesn't say a thing, and the USB key doesn't seems to be powered. And about the Wifi card, yet it seems to be detected by OS X (it says there's an AirPort card connected) but when I try to click on "Turn the Airport on", not a single thing happens. Ironically, it's a Broadcom 4311, the one that should be natively supported (well I'm not sure, I'm still a noob at hackint0shes).


I searched all along the web, but I couldn't find a working kext for the Wifi card and the USB problem, maybe I'm doing something wrong ?

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.