Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

problems with ati radeon hd 3000

2 posts in this topic

Recommended Posts

hi guys, ive installed osx many times, snow and lion, but then i got back to windows because of work.. now id like to reinstall it, but since ive changed my video card, i swap off the nvidia and now im using the mainboards one, which is an ati radeon hd 3000, i cant even finish the installation.. 


boot with nawcom mod cd, then use the snow retail dvd 10a432, the 10.6.0, its always been good, now after the video card change, or it goes with a kernel panic before getting into the installation, or it doesnt even finish the installation!!


how can i do? pls, now i need lion for school things.. 

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.