Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

[RISOLTO]Problema YouTube Snow Leopard 10.6.8

1 post in this topic

Recommended Posts

Salve a tutti, io ho un problema con Snow Leopard Hackintosh iaktos s3 v2 aggiornato alla versione 10.6.8, in quanto non riesco a visualizzare i video su YouTube con nessuno browser o meglio l'audio e la riproduzione partono ma lo schermo rimane nero. Ho aggiornato il flash player all'ultima versione, ma il problema persiste. Grazie in anticipo . :help:


Perfavore rispondete


[EDIT] Ho risolto ! Era tutto un problema della Scheda Video e di OpneGL

Edited by accountdmax

Share this post

Link to post
Share on other sites
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.