Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

AppleTyMCEDriver IOACPIFamily IOPCIFamily panic

3 posts in this topic

Recommended Posts

Hi all,


Wondered if someone could have a look at this panic and let me know their thoughts?


The install went smoothly, but at first boot after using the flag -v only, I get the panic.


I've done various installs and I keep getting various panics, but this is the correct install as far as I can make out.


The machine is a HP NC 6320.


Any help appreciated!


I just tried the following in Terminal;


mount -uw /

rm -rf /system/library/extensions/AppleTyMCEDriver.kext



Rebooted, but the same panic comes up.


And I looking at the right thing?




I also tried removing the other kexts (I think), but it came back with the exact same error (so I probably didnt remove them).


I've tried all variations of the following flags;


-v cpus=1 -f Colors=32


Share this post

Link to post
Share on other sites




I seem to have removed the kext with the following;


cd /Volumes/OS_X/System/Library/Extensions

rm -r AppleTyMCEDriver.kext

cd ..

rm Extensions.mkext*

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.