Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Display refresh rate issue with booting.

1 post in this topic

Recommended Posts



I am running 10.8.2 on my system. My monitor is 1366x768 with a 60hz refresh rate. I set the resolution to 1360x768 in Display Settings. My problem is this, if I set the refresh rate to 60, my system only boots verbosely about every other time and gets stuck at AppleIntelCpuPowerManagement ready. If I set it to 75, it boots fine verbosely. Neither option lets me boot non-verbosely. Can you help me with this? I reallly need to use 60 hz to eliminate the graphics articles and fuzziness I get with 75. Thank you in advance.


P.S: I am connected to the monitor over VGA. Please don't say that VGA is the problem because if it was, I wouldn't be able to see the desktop.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.