Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

Boot stopps for a while...

2 posts in this topic

Recommended Posts

Hi everyone!


My hackingtosh in running very good. I have a ASUS P8Z77-V Pro with a i7 3770k and 16GB of RAM. A Crucial m4 SSD with 128 GB ist my bootdrive.

My problem(?) is, that the boot interrupt for ca. 60 seconds. then the startscreen shows up. it is very strange beavior, I think...!?


Anyone has the same problem? :huh:


Tnx a lot


Share this post

Link to post
Share on other sites

boot verbose using -v at Chameleon boot prompt to see where it's hanging as the fix for a hang at IOACPI for example would be different than a hang at "Performing fsck" or "Resetting IO Catalog"

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.