Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Problems installing iATKOS l2

3 posts in this topic

Recommended Posts

Hi everyone I'm new here and I am trying in every way to install Lion!


My hardware configuration is this:

Motherboard: G31M-GS 2.0 Ashrock last updated bios

Proc: Intel E5400 2.7 ghz

Video Card: Nvidia 9400 gt

HD: 320gb



The installation does not start! I noticed that I could not choose AHCI mode from the bios ..... but there must be a way!

I tried several "lauch control" ..... but nothing happens!

(-x-v-s arch = i386 NPCI = 0 × 2000 PCIRootUID = 1/0 GraphicsEnabler = NO \ YES)



This is the kernel panic.... and I apologize for the poor quality!

In the meantime, I try to download again iATKOS!


Share this post

Link to post
Share on other sites

Hello everybody here, I have facing the same problem installing iATKOS L2. The installer halts with the same lines. Please please please help me to way out. :wallbash: Thanks in advance.


My Spec :

Mobo : MSI G41M-P26

CPU : C2D E8600 2.66 Ghz

RAM : Kingston 2GB DDR3


GPU : ATI HD 4350 1 GB


PS2 Keyboard & Mouse

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.