Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

[SOLVED]IONetworkingFamily and USBMSC

1 post in this topic

Recommended Posts

I'm using P5Q Deluxe motherboard, had a clean install of MT after my Lion mysteriously no longer working after recover from TM, everything works well, just that I don't have the Ethernet available, even though using device-properties in Chameleon.


So I install the IONetworkingFamily that I was using since Snow Leopard and Lion, but after install, it will hang when I repair permission, and when I reboot, it will stuck at a place where it said


USBMSC Identifier (non-unique)


I can't do -s or -x boot, I need to boot into installer USB stick and delete the IONetworkingFamily from the terminal.


Anybody had this working?



Never mind, flashed the 2301 BIOS from Asus and it's working

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.