Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

Mac os x lion e Alice gate 2 plus

2 posts in this topic

Recommended Posts

Salve a tutti,

oggi ho installato con successo Iatkos L2 su un pc appena assemblato, la scheda madre è una Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3.


Tutto sembrava funzionare eccetto internet! L'interfaccia ethernet non veniva nemmeno rilevata, allora ho cercato il kext giusto per la scheda integrata, una RTL8111E (dovrebbe essere perfettamente compatibile), ed ho trovato ed installato RealtekRTL81xx.

Riavvio..."Evviva! adesso è spuntata!" in Preferenze di sistema->Network a sinistra appare "Adattatore Ethernet(en0) Connesso" con il pallino verde.

Però il computer non è connesso ad internet!! Cosa devo fare per farlo connettere?


Forse bisogna configurare alice?

Ho anche provato a creare (con il + in basso a sinistra) una connessione con interfaccia PPPoE, mettendo "aliceadsl" come nome e password, ecliccando "Connetti", ma non si connette.


Potete aiutarmi? Grazie in anticipo

Share this post

Link to post
Share on other sites
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.