Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

waiting root device mountain lion after chamaleon bootloader installation

2 posts in this topic

Recommended Posts

hi guys

is the firts time it happens to me.

i was initialed running ml in my hack very fluid, then i started to try in it and install chamaleon bootloader v2.1.

after reboot i never been able to boot again.

so i installed again sl and prepare using myhack installer ml,

all was good but after restart to first boot in verbose mode i notice the system stuck in waiting root device.

i tried everything and nothing work.


so, i came back and reinstall again fource and eachtime the same problem, but just in ml because in snow leopard the system boot perfectly.

im using golden master ml dmg because im getting error downloading from app store.


my hack is:

core i3 2100

6gb ram ddr3 1333mhz

500gb hd sata wd

geforce gt520


Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.