Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

[aiuto] installazione montain lion riparte sempre

4 posts in this topic

Recommended Posts

Ciao a tutti ho un problema ho preparato un pendrive con montain lion ma all' avvio riparte sempre ho provato con -v ma sempre lo stesso problema il mio laptop e un Samsung r720 i5 sandybridge geforce 520m

Share this post

Link to post
Share on other sites

non riesco a risolvere questo riavvio continuo non parte nemmeno su una asrock h61m-vs ho provato con busratio son riesco a capire perché con lion funziona tutto perfettamente anche sul samsung rv720 forse e per via della uefi ??? boh qualcuno di voi ha lo stesso problema







adesso la asrock con aggiornamento uefi mi parte ma all installazione mi dice che non si può installare su questo pc il processore che e un g620 quale smbios.list posso usare per questa cpu perché guardando nella lista non so quale scegliere

Share this post

Link to post
Share on other sites
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.